Visual Studio 2005 Pro DVD Download Tek Linkte (2825Mb)
-
DVD iso olarak...
http://www.exciton.cs.rice.edu/iso/en_vs_2005_pro_dvd.iso
bence kaçırmayın...Mcyargic sagolsin bana postayla gönderiyor yarin elime geçer ama işte şans hazir cd ler gelirken link buldum :) ...Hayırlı olsun Brooooo.......;) -
Lem pc başında dirseklerini boşa çürütmüyon heLaL sana.hayırlı bi evlatsın belli:D Çine gidiyomuşun ne getirecen bize La.:)
-
Paylaşım için sağol hocaa,benim limitli indiremiyorum,zaten yargic kardeşim bana da gönderi.Valla o olmazsa ne yaparık :)))
-
Yargic in paket geldi simdi hemen yukluyorum :)..Kardesim birde gelibolu belgeseli gondermis herhalde sagolsun...aksama da cine ucacaz bakim ne olacak :) fuara gidom
-
Bana da gönderi geliboluyu ama daha gelmedi,valla gitip postaneden alacağım :(( Bir tr de fuara gidemiyoruz sen çine basmışsın.Bu arada forumda visual c ile ilgili kitap vermiştim.Belki işine yarar
-
500e yakın visual ...e-book var cinden geliyim bende paylasirim...
-
Valla iyi olur hoca döküman kitap bir de bilen biri olsa daha iyi olur yardımı olması açısından.Bu arada şu sitede görüntülü dersler falan var,güzel makaleler var,adamlar tamamen kendini c# ye adamış
www.csharpnedir.com -
arsiv hasarlı diyor
-
ben indirip calistirdim sorun vermedi zaten calistirdiktan sonra link koydum 2,5gb lik dosyayi test etmeden koymazdim :) millet indirecek sorunlu cikacak sonrada bol bol kufur yicez :)
-
lkink olmış
Toplam Hit: 1154 Toplam Mesaj: 10