Visual Studio 2010 Setup‘Indaki İlginç Hata
-
Merhabalar, masaüstü cihazıma vs2010u kurdum, laptop'a visual studio ultimate 2010'u kurmak istediğimde, şöyle bir durumla karşılaşıyorum
adı geçen vs_setup.msi dosyasından kurmaya çalıştığımda ise şu hata geliyor:
böyle bir hatayla daha önce karşılaşan var mı?
-
setup cd veya dvd de ise ordan kurmaya kalkma cd in veya dvdin bozulmuş olabilir yada cd dvd okuyucunun haşadı çıkmış olabilir, setup ı uzun sürdüğü için cd den kurulumda sorun olabiliyor bende yaşadım... setup ı cd den bilgisayara at ve bilgisayardan çalıştır... olmadı son resimdeki hatayı google yaz
-
setup dvdden denedim, isodan denedim, isodan çıkarıp direkt klasörden denedim, sürekli aynı hata, kafayı yiyecem. Googleda aradığımda officete falan millete bu hata çıkmış onların çözüm yolu başkaymış. valla ne yapacağımı bilmiyorum...
-
galiba inerken sorunlu inmiş olabilir, tekrar indirmeyi dene ama jdownloader la indir... int explorer veyaopera ile indirirken wireless kullanıyorsan sorunlu indirebiliyor
-
Bende az önce bu hatayı aldım bilen duyan varmı bunu :/
-
@XCoder
sağlam kaynaktan tekrar indir.
@Lucifer
yanlış serial girmişsin hocam.
-
vb dream abi işte işin kötü tarafı ben serial girmedim. Seçeneğe tıklıyorum bu uyarı çıkıyor :(
-
hocam aynı hatayı bende de verdi bende 2008 olduğundan pek takmadım ama daha sağlam bir kaynaktan indirip tekrar deniyicem
-
sağlam bir link bulamadım ki ikitane indirdim ikiside arızlı çıktı elınde 2010 prof. olan varsa paylaşırsa süper olur:)
-
çizik atayım. visual studio 2010 paylaşan biri çıkar belki bende indiririm :)
-
hop