Visual Studio 2012 Setup Oluşturamama
-
Selam Arkadaşlar,
Dreamspark dan indirip kurduğum Visual Studio 2012 nin Setup & Deployment kısmında hiçbirşey yok (Setup Wizard , Setup Project ) falan o
yüzden programın setup dosyasını oluşturamıyorum. Alternatif bir yolu var mı yada nasıl sorunu çözebilirim ?
-
angel_of_god bunu yazdı
Selam Arkadaşlar,
Dreamspark dan indirip kurduğum Visual Studio 2012 nin Setup & Deployment kısmında hiçbirşey yok (Setup Wizard , Setup Project ) falan o
yüzden programın setup dosyasını oluşturamıyorum. Alternatif bir yolu var mı yada nasıl sorunu çözebilirim ?
Visual Studio 2010 kur dün bende aynı sorun ile karşılaştım 2012 kaldırdım 2010 kurdum kasıyorda zaten bilgisayarı visual studio 2012 :D -
batuhanavl bunu yazdıangel_of_god bunu yazdı
Selam Arkadaşlar,
Visual Studio 2010 kur dün bende aynı sorun ile karşılaştım 2012 kaldırdım 2010 kurdum kasıyorda zaten bilgisayarı visual studio 2012 :DHocam 2010 u yine dreamspark dan mı kurdun ?
-
O setup oluşturma olayı 2010 da kaldı malesef :( 2012 de 3.party şeyler kullanmamızı öneriyorlar, InstallShield limited geliyor, haricinde http://wixtoolset.org/ var NSIS var vs vs.
-
Peki Visual Studio 2010 un hangi sürümünü kurmalıyım? Premium, Ultimate, Professional arasında hangisi daha iyi ?
-
angel_of_god bunu yazdıbatuhanavl bunu yazdıangel_of_god bunu yazdı
Selam Arkadaşlar,
Visual Studio 2010 kur dün bende aynı sorun ile karşılaştım 2012 kaldırdım 2010 kurdum kasıyorda zaten bilgisayarı visual studio 2012 :DHocam 2010 u yine dreamspark dan mı kurdun ?
Evet dreamspark dan indirdim birde ultimate ya da professioanl sürümünü indir