folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Visual Studio 2012 Setup Oluşturamama

Visual Studio 2012 Setup Oluşturamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_of_god
    angel_of_god's avatar
    Erkek

Selam Arkadaşlar,

Dreamspark dan indirip kurduğum Visual Studio 2012 nin Setup & Deployment kısmında hiçbirşey yok (Setup Wizard , Setup Project ) falan o

yüzden programın setup dosyasını oluşturamıyorum. Alternatif bir yolu var mı yada nasıl sorunu çözebilirim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanavl
    batuhanavl's avatar
    Erkek
    angel_of_god bunu yazdı

Selam Arkadaşlar,

Dreamspark dan indirip kurduğum Visual Studio 2012 nin Setup & Deployment kısmında hiçbirşey yok (Setup Wizard , Setup Project ) falan o

yüzden programın setup dosyasını oluşturamıyorum. Alternatif bir yolu var mı yada nasıl sorunu çözebilirim ?

Visual Studio 2010 kur dün bende aynı sorun ile karşılaştım 2012 kaldırdım 2010 kurdum kasıyorda zaten bilgisayarı visual studio 2012 :D

Diplomalı Cahil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_of_god
    angel_of_god's avatar
    Erkek
    batuhanavl bunu yazdı
    angel_of_god bunu yazdı

Selam Arkadaşlar,

Visual Studio 2010 kur dün bende aynı sorun ile karşılaştım 2012 kaldırdım 2010 kurdum kasıyorda zaten bilgisayarı visual studio 2012 :D

Hocam 2010 u yine dreamspark dan mı kurdun ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

O setup oluşturma olayı 2010 da kaldı malesef :( 2012 de 3.party şeyler kullanmamızı öneriyorlar, InstallShield limited geliyor, haricinde http://wixtoolset.org/ var NSIS var vs vs.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_of_god
    angel_of_god's avatar
    Erkek

Peki Visual Studio 2010 un hangi sürümünü kurmalıyım? Premium, Ultimate, Professional arasında hangisi daha iyi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanavl
    batuhanavl's avatar
    Erkek
    angel_of_god bunu yazdı
    batuhanavl bunu yazdı
    angel_of_god bunu yazdı

Selam Arkadaşlar,

Hocam 2010 u yine dreamspark dan mı kurdun ?

Evet dreamspark dan indirdim birde ultimate ya da professioanl sürümünü indir

Diplomalı Cahil...
Toplam Hit: 3114 Toplam Mesaj: 6