Visual Studio‘Daki Projem Pc Kapanınca Kayboldu.
-
Projeyi kaydetmemiştim,aslında ctrl+s yapıyodum sürekli ama proje olarak kaydetmemiştim sonra pc şakk diye kapanınca projemi bulamadım. Yardımcı olabilecek mürid ?
(debug da yapmıştım)
edit:recent files ve recent projects de yok + belgelerimdeki projects de de yok
belgelerimdeki visual studio klasöründe backup filesin içinde projenin adında bir klasör var ama içi boş.
-
gece gece başıma gelen olaya bakın. :(
-
Silindiğini sanmıyorum öncelikle, en son built yaptığın yerden devam edebilirsin nerde olduğuna gelince belgelerimde visual studio(hangi sürümünü kullanıyorsan) klasörüne girip oraya bak, eğer orda yoksa ve en son oluşturduğun proje kaybettiğin proje ise yeni bi proje oluştur en son kaydettiğin yer gözükecektir...
yine de bulamadıysan solition dosyalarını arat(*.sln)...
-
Ercab bunu yazdı:
-----------------------------
Silindiğini sanmıyorum öncelikle, en son built yaptığın yerden devam edebilirsin nerde olduğuna gelince belgelerimde visual studio(hangi sürümünü kullanıyorsan) klasörüne girip oraya bak, eğer orda yoksa ve en son oluşturduğun proje kaybettiğin proje ise yeni bi proje oluştur en son kaydettiğin yer gözükecektir...
yine de bulamadıysan solition dosyalarını arat(*.sln)...
-----------------------------dediklerinin hepsini yaptım hocam yok yok yok.. + son hali çalışır haliydi exe yi bulsam da olur :D
-
solution dosyanı kaydetmeden build etmen imkansız?
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
solution dosyanı kaydetmeden build etmen imkansız?
-----------------------------sürekli ctrl + s yapıyorum el alışkanlığı amma kaydetmiyormuşş fakat vs kapatırken soruyordu kaydedilecek klasörü kapatmak nasip olmadı
-
build / debug ettiysen proje otomatik Save Edilir , tavsiyem CTRL+S değil CTRL+SHIFT + S yapman SLN yide ve altındakileri komple kaydeder .
Sorununa gelince silinmiş olması yalnızca iki şekilde mümkündür ;
Kendin bilmeyerek silmiş olabilirsin veya taşımış olabilirsin ...
PC ndeki bir virüsten kaynaklı dosya kaybı yaşamış olabilirsin ...
Şayet yapmadım etmedim inatla silindi diyorsan F3 e bas bir aspx i arat mutlaka başka bir yerdedir.
Kaldıki Studio da açılmış projelerden de ulaşabilirsin ;)
Dikkatli incele derim ;)