folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Visuel Basıc Te Yaptığım Proğram Başka Pc De Çalışmıyor Yardım?

Visuel Basıc Te Yaptığım Proğram Başka Pc De Çalışmıyor Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LoveMagic
    LoveMagic's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben evde bir küçük tek formluk hesap makinası gibi pc yi kapatmak gibi kendi çapımda proğramları işyerindeki başka pc ler açmıyor nedeni ne olabilir sorunsuz çalışıyor kendiminkinde ama başkasının pc sini tanımıyor bu donanım la ilgili bişeymi yardımlarınızı bekliyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    visual basicde yapılmış programların çalışması için bazı dll lere ihtiyaç duyar, standart olarak her makine de yok maalesef. O yüzden kullandığın dll leri karşı makineye göndereceksin,o da system32 ye kopyalayacak ve kaydedecek.. Hazır yolları var bunun, setup yaparsın programını o zaman herşeyi otomatik halleder. Senin sorunun

http://download.microsoft.com/download/5/a/d/5ad868a0-8ecd-4bb0-a882-fe53eb7ef348/VB6.0-KB290887-X86.exe

şunu karşıdaki adama yüklettir, o zaman hallolur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    ertan abi dlllerde yapıyoda bide net framework olmadımı çalışmıyo mesela bazen,ondan olamazmı?Sen daha ii biliyosun ama benim arkadaşta öyle hata veriyodu net framework yok diye.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    est. çok bilip bilmemek söz konusu değil, herkes bilgisini paylaşırsa doğru/yanlışı görürürz

şimdi RudeboY senin bahsettiğin frameworku da açıklayayım inşallah

microsoft yeni bir teknoloji başlattı, java ile mücadele etmek için, gelecekte iki teknoloji olacak şimdilik, java ve dot.net
    dot.net microsoftun teknolojisidir ve 2002-2003 yılında çıkmıştır. Dot.net kendi arasında ayrılıyor, asp.net, vb.net, C#.net gibi

masaüstü programcılığında (C#.net,vb.net) yapılan net programlarının çalışabilmesi için net framework yüklü olması lazım, tıpkı visual basic de yapılan programların çalışabilmesi için gerekli olan vb run timeler gibi

vb run time ==> 4-5 mb
    framework da sanırım 20 küsür mb

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1412 Toplam Mesaj: 4