Vitaminsiz Palyaço
-
daha önce yayınevi arıyorum diyerek konu açmıştım ordaki kitabımı blogda yayınlamaya başladım fikirlerinizi söylerseniz sevinirim sayın tbt halkı :)
http://vitaminsizpalyaco.blogspot.com.tr
-
önde olduğu için 3. bölümü okudum sadece.
yoruma geçmeden önce bence ayar kısmından bölüm 1 başa getir. güncellersen bloğa giren bölüm 12 3 şeklinde görür.
neyse, hikayenin anlatım tarzı sıkmıyor beğendim
sadece blog olduğu için mi bilemiyorum hiç noktalama yok.
dümdüz bir yazı. okurken nefessiz kaldım. birine hızlı hızlı birşey anlatıyormuş gibi oldu.
üzerinde biraz çalışırsan gayet iyi . sanki nasıl denir güzel bir yemek ama tuzsuz. anladın mı ufak dokunuşlar lazım.
-
Hocam madem kitap yayınlıyosun daha büyük okunaklı font kullan mümkünse birkaç tane de resim koy =)
-
İmla durumu çok kötü ve bu bence bir problem. İmlaya uymamak bir yeraltı prestij de değil. Yazıya, esere ve okuyucuya karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorum..
-
whoobay bunu yazdı
İmla durumu çok kötü ve bu bence bir problem. İmlaya uymamak bir yeraltı prestij de değil. Yazıya, esere ve okuyucuya karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorum..
Aynen abi imla olayına biraz daha dikkat edersen iyi olucak. Mesela
"neyse Başımı sallayarak kendimi sahil yoluna doğru yönlendirdim ve yavaş, yavaş yürümeye başladım bir yandan kitabı okuyor bir yandan yürüyordum oturduğum yere yaklaşık otuz dakika uzakta olan sahile vardığımda dokuz on yaşlarında bir erkek çocuğun simit sattığını ve büyük olasılıkla ondan bir iki yaş küçük olan kız kardeşinin çay dağıttığını gördüm."
noktalam işaretleri yanlış olmuş, bazı gereken yerlere hiç koymamışsın bide cümle gereğinden fazla uzun arada bir yerde nokta koyarak bitir. Noktalamada ve imlada bu kadar problem olunca okuyucuya istediğin şeyi de anlatamazsın. Çünkü okuyucu senin yazdığına kafa yoracağına imla hataları ve yanlış noktalama işaretleri arasında cümleyi anlamaya çalışıyor olur.
-
Kapak resmi tarzında ekledim
bölümleri 1-2-3 şeklinde yaptım
fontu değiştirdim.
imla konusuna gelince ilk okul orta okul lise dönemlerinde dil anlatım dersim hep 1 di :D bu yüzden malesef çok kötüyüm bu konuda yardım alabileceğim birisi varmı
-
Noktalama işaretlerinden önce değil sonra boşluk koyman lazım, bunu yaparsan daha derli toplu gözükecektir. :)
NigraSilva tarafından 21/Ağu/14 14:20 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Bir de tüm yazılar ortalanmış vaziyette, sola yaslamanı tavsiye ederim. Bu şekildeyken okumayı zorlaştırıyor. -
Noktalama işaretleri ve boşlukları halledip sola dayadım yazıları :) devamını düzelterek koyuyorum yavaş yavaş bunların dışında yorumlarınız varsa lütfen yazın sonuna kadar eleştirebilirsiniz :)