folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vize Alma Hakkında

Vize Alma Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

arkadaşlar yurtdışında vizeye başvuru yapılabilinirmi. bilgisi olan varmı yani mesela ben fransaya gidip ordan başka bir ülkenin vizesine başvurabilirmiyim.yada vizesiz bir ülkeye mesela ben rusya ya gidip orda schengen vizesine başvurabilirmiyim.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

hocam gitmeden burdan başvurman gerekiyor diye biliyorum. 

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Ben ingiltereden fransaya başvurmuştum böyle bir olanağın var. ama atıyorum ingiltereden başvurdun. fransaya gittin tekrar ingiltereye geri dönme zorunluluğu vardı bende. ben öğrenci olarak başvurmuştum birde galiba onunda etkisi var. ama schengen için öyle bir şey yok diye biliyorum. kendi ülkende başvurucaksın onu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

rusyaya gidip şengene başvuramazsin rusya şengen kapsaminda değil, ama vizesini aldiğin ülkeye gidip 3 ay turist olarak kalıp başka ülkeye gecebilirsin. ordada 3 ay kalip başka ülkeye oradan başka ülkeye.. öyle öyle türk vatandaşliğindan atilana kadar gezebilirsin :D

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

arkadaşlar benim daha önceden schengen ve amerika vizem var. şimdi türkiyeden schengen alıp ispanyaya gitsem orda amerika vezesine başvurabilirmiyim.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Kesinlikle başvuramazsın. Buradan başvurmak daha kolay ayrıca, neden imkansız yolu seçiyorsun ki? Eskiden böyle bir sistem vardı ancak artık yok. Bu arada denizci olduğumdan, konuyu gayet iyi biliyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kknd
    kknd's avatar
    Erkek

burayi oku..

http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1262.html#4

basvurdugun ulkede surekli oturum sahibi degilsen, aslinda gecici oturum sahibi veye ogrenci oturum sahibi degilsen de vize konusunda ayni kapiya cikar. kendi ulkenden basvurman gerekiyor.. basvuramazsin demiyor ama "more difficult to qualify for the visa" diyor..

eger daha onceden amerikan vizen varsa yeniden alman cok zor olmaz.. eger daha once vize ihlali yaptiysan zaten o dunyanin heryerinde amerikan konsoloslugunda ortaya cikar..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recluse
    recluse's avatar
    Erkek

Başka bir ülkeden başka bir ülkeye vize alma bazen çok zor bazen çok kolay olabiliyor. Ne gibi?

Amerika'ya ilk gittiğim zaman Kanada'ya gitmek için vize başvurusunda bulunmuştum görüşmede yetkili olan kişi verecekti ama tek vermeme sebebi ilk kez Amerika'ya gelmişsin benden Kanada için vize talep ediyorsun. Daha Amerika'dan ülkene döneceğin kesin değil ben sana Kanada için vize veremem demişti. Adamın yüz ifadeside veremedi için üzülmüş gibiydi. 

Yani anlaşılacağı üzere adama Ülkeme döneceğimi kanıtlayabilseydim çokta kolay almış olabilirdim. 

Kurda sormuşlar; -Ensen neden kalın? diye. -Kendi işimi kendim görürüm demiş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    longvize1
    longvize1's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

under reklam mesajini sildi

Toplam Hit: 515 Toplam Mesaj: 8