Vize Ek Puanım İçin Bir Soru..
-
Hukuk Fakültesi adına 2011 yaz şenliği düzenlemelerinde organizasyon sekreteri seçildiniz. Şenlik 5 gün sürecektir, üniversitenin size vereceği toplam bütçeniz 20.000 TL dir, katılması beklenen toplam öğrenci sayısı 500’dür, maksimum 3 adet spronsor kullanabilirsiniz. Sponsorların toplam katkısı maksimum 3000 TL olacaktır.
Saat 10:00 – 17:00 arasında etkinlikler planlanacaktır. Beş günlük detaylı plan ve bütçe hesabını yapınız. (tablolardaki veriler, toplama formülü ile toplanacak)
Şenlikte neler yapılacağı sizin hayal gücünüze kalmıştır; yemek, oyun, yarışma, konser, mülakat, söyleşi, hediyeler vb vb vb…. (Tablo/grafik vb istediğiniz kadar kullanabilirsiniz)
Not:
Kriterler: Tüm uygulamalarda programı maksimum kullanımı beklenmektedir (yazı karakteri/renkler/efektler/yazı rengi/ gölge/ sayfa no/ sayfa kenarlık/tablo/garfik /FORMÜLler vb vb vb)
Herkesin uygulaması kendine özel ve orijinal olmalıdır. Office’in hazır şablonlarından yararlanabilirsiniz ancak değişiklik yapmanız gerekmektedir.
Bunu yapmamı istemişte nasıl yaparım, nerden başlarım??
-
Aile ağacını, cvni, dilekçeni, gelir gider tablolarını yaptın mı? :P
-
:D yapıyorum onları. sen ?
-
Yaptım sayılır. Hangi bölümdesin?
-
ben bilgisayar okuyorum da, hukukta okuyan bi arkadaşıma yapıcam ödevi. nasıl başlayayım ki buna? kafam karıştı, vize haftası zaten..
-
Fikir vermesi açısından vereyim benim yaptığımı. Bire bir aynısını yapmazsan sevinirim.