folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vize Ve İnternet Hakkında 2 Soru

Vize Ve İnternet Hakkında 2 Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

arkadaşlar birinci sorum vizeye başvuracamda otel ve uçak rezervasyonu istiyor nasıl yaptırabilirim ikinci sorum ise ben istanbul üniversitesinin radyosunda çalışıyorum burda internetten herhangi birşey indirirken çok hızlı ama youtube den video izlerken hiç dolmuyor ayrıca torrentten birşeyde indiremiyorum. youtubeden bir şey izleyeceğim zaman internet download meneger ile indirip izliyorum. yani indirirken çok hızlı. bunu nasıl çözebilirim.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

o hız internet download manager in farklı threadler üzerinden indirmesiyle ilgili.. bir çok kanalla indirme yapıyor

açmış olduğun vize konusunda daha önce söylediğim gibi, acentelara gidip vize için rezervasyon yaptıracağım dersen, onlar rezervasyon yapıp iptal ediyorlar sana da sanki rezervasyon yapmışsın gibi belge veriyorlar. (bir formalite)

otel içinde hostellere rezervervasyon yaptırabilirsin ancak kredi kartı bilgileri istiyorlar ve parana blokaj uyguluyorlar. şartlarını iyi okuyup gününü geçirmeden iptal edersen hiç bir kesinti olmaz. sitelrinde bu şartlar bellidir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

torrent olayı üniversitelerde yasak indiremiyosun ama bi ara söyle bir çözüm vardı hala oluyo mu bilmiyorum başka internet baglantısı olan bi yerde torrneti indir aç download etmeye başladıgında %1 ken felan kapat üniversite baglnatıısıyla tekrar aç devam ediyodu  hala öyle mi bilimiyorum 

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ben vize alacağımda otel rezervasyonlarını hostelworld.com dan yapıyorum. Rezervasyon bedelinin 10% ini peşin çekiyorlar karttan. Çıktıları aldıktan sonra fake yapacaksan iptal ediyorum rezervasyonu. Tabii maalesef verdiğim yüzde yanıyor.

Uçak biletini de alırken ya üst class dan alacaksın ya da cancel insurance yaptıracaksın ki yine çıktıları alıp iptal yapmak istersen biletin yanmasın.

Öbür sorun hakkında yardımcı olamayacağım...

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bizim yuttada torent calısmıyordu preferencesten outgoingi forced yaptık oldu.

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

tripadvisor, booking gibi yerlerde ucretsiz rezervasyon iptalli oteller var.

ucak bileti icin de bir acentaya danis. ucretsiz yada dusuk bir meblag karsiliginda rezervasayon yaparlar.

Toplam Hit: 611 Toplam Mesaj: 6