Vizra Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar
-
Arkadaşlar vizra otomasyonunu kurmaya çalışıyorum.
reseller bağlayabilir miyim?
yani sunucu değilde reseller den verecek host u.
bu oluyor ise hangi panele hangi ayarları girmeliyim yardımcı olabilecek misiniz?
ve ayrıca cron jobs ları atadığım halde çalışmıyor. cpanel - linux
-
bi süre tecrübe sahibi olmuştum vizra hakkında whm yi açınca görürsün zaten remote access key vardır. onu vizraya tanımladıgında resellerınla paralel şekilde çalışmaya başlar
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
bi süre tecrübe sahibi olmuştum vizra hakkında whm yi açınca görürsün zaten remote access key vardır. onu vizraya tanımladıgında resellerınla paralel şekilde çalışmaya başlar
-----------------------------vizra ya tanımlayacağım yer neresi onu bulamadım hocam?
-
vizra nolmuş böyle ben bunu bırakırken böyle değildi. :D demoyu kurcalıyorum yazdıgımdan beri bende göremedim :|
gören duyan bilen falan varsa bende takipteyim. :D -
FCN bunu yazdı:
vizra nolmuş böyle ben bunu bırakırken böyle değildi. :D demoyu kurcalıyorum yazdıgımdan beri bende göremedim :|
gören duyan bilen falan varsa bende takipteyim. :D
-----------------------------hemde ücretsiz :)
maksat kendi web sitelerimi bir otomasyon da toplayayım.
eşe dost a kolayca host dağıtabileyim.
-
buldum.
sunucu ayarları kısmından şifre-remote access key bölümü var remote yi seçip kaydedeceğiz. sonra remote acces keyi girmemiz için gerekli yer çıkıyor.
ancak şöyle bir durum var. keyi girdiğim halde yeni hesap oluştururken hata verdi.
acaba diğer ayarlar nasıl olmalı.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
buldum.
sunucu ayarları kısmından şifre-remote access key bölümü var remote yi seçip kaydedeceğiz. sonra remote acces keyi girmemiz için gerekli yer çıkıyor.
ancak şöyle bir durum var. keyi girdiğim halde yeni hesap oluştururken hata verdi.
-----------------------------Ercan, biliyorsun ki vizraya ekleyeceğin host paketleri whmde tanımlı olmalı. ek olarak, paket isimlerini sadece ercan1gb, ercanmini, heyeti3tl yazma, reseller kullanıcı adın_paket adı şeklinde yaz.
-
CanKirca bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
buldum.
-----------------------------Ercan, biliyorsun ki vizraya ekleyeceğin host paketleri whmde tanımlı olmalı. ek olarak, paket isimlerini sadece ercan1gb, ercanmini, heyeti3tl yazma, reseller kullanıcı adın_paket adı şeklinde yaz.
-----------------------------can gece fark ettim öyle olduğunu :) çok teşekkür ederimç.
cron jobs işini çözemedim ha la.
çalışmıyor :S