folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Vkontakte (Vk.Com) Video Sorunu

Vkontakte (Vk.Com) Video Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek

Şimdi arkadaşlar vk.com sitesindeki bazı videoları bilgisayara indirmeden direkt dropbox, mega veya box.com gibi sitelere remote upload yoluyla atmak istiyorum ancak hata alıyorum hepsinden. Mesela;

http://vk.com/video92178307_166045777 bu videoyu indireceksem, indirme linki olarak

http://cs529202.vk.com/u157623592/videos/dd3f935208.240.mp4 bunu buluyorum . Buraya kadar tamam. Tarayıcıda açıp sayfayı kaydet

dediğimde bilgisayara sorunsuzca iniyor. Ama aynı linki herhangi bir upload sitesinde remote upload olarak yapıştırdığımda ya hata alıyorum ya da 410 bayt lık dosya oluyor hepsi :) Bir çözümü var mı bunun?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    O islerden Daft iyi anliyor. Ona ulas bence.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O linki vk kullancının ip adresine göre özel oluşturuyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

O linki vk kullancının ip adresine göre özel oluşturuyor. 

aynen dediğin gibi oluyormuş şimdi denedim. Yok mudur  bir yolu ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Video komikmiş.Sonda koptum :D 

Family guy mu bu ne ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Video komikmiş.Sonda koptum :D 

Family guy mu bu ne ?

American dad isimli dizi hocam.Family Guy yapımcıları çekiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2198 Toplam Mesaj: 6