folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder VM‘Ye Mac Kurup İos SDK‘Sı Calıstırabilen Var Mı ?

VM‘Ye Mac Kurup İos SDK‘Sı Calıstırabilen Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

soru gayet acık. daha önce sanal makineye herhangi bir mac sürümü kurup, iphone icin yazılım gelistirmeye calısan oldu mu ?

bunun icin objective-c & xcode bilinmesi gerektigini biliyorum, belirtmenize gerek yok, sadece calısıp calısmadıgını merak ediyorum, cünkü bazı mac sürümlerinde sıkıntı da cıkabiliyormus bosuna ugrasmayalım hangisi dogru acaba diye.

dragonfire sdk olayı var bi de ama benim düsündügüm yoldan oluyorsa 50 dolar bayılmayalım ona da.

tesekkürler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tamam uzmandan ögrendik cevabını, yapılabiliyormus sorunsuz olarak.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

hocam yüklemeyi nasıl yaptın ben hazır image indirdim fakat opretion system not found diyor var mıdır çözümü kim o uzman kişi ?

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    extraordinaryy
    extraordinaryy's avatar
    Erkek

Virtualbox la kurabilirsin ben kurdum suanda kullanıyorum snow leopard 10.6.2 kurulu

Extreme
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

Virtual box ile çok rahat maci çalıştırabilirsin.IOS sdksı için xcode 3 yada 4 kurman gerekiyor bunun içinde sürümün en az 10.6.6 olması gerekiyor yoksa xcode3 kurulmuyor.Bu arada virtual box için en az 35 gb ayır çünkü xcode 3   12 gb yer kaplıyor.

zero43
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Konu hakkında tam bilgiye sahip değilim ama,

bunların emulatörü yok mu ? Android gibi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Holyzone bunu yazdı:
    -----------------------------

Konu hakkında tam bilgiye sahip değilim ama,

bunların emulatörü yok mu ? Android gibi?

-----------------------------

dragonfire sdk var iste. 50 $.

30 gb alan acmak gerekiyormus zeronn dedigi gibi, onu ögrenince kısa süreli vazgectim bu isten.

Toplam Hit: 1297 Toplam Mesaj: 7