VNC Hakında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dark85
    dark85's avatar
    Erkek
    Merhaba Ben Bu sitede daha yeniyim Benim Bi sorum Olacaktı Vnc adlı bi program var Biri bana bi link verdi İndirdiğimde KArşıtarafa Ping yolluyo Programı çalışştırıyo ve Karşıdaki benim pc ye Balanıyoo Ben Hiç port Falan açmadım NAsıl balanıyoo Bilen Varmıı ??

ÇıLGıN ÇoCuK İsO
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    tüm protokoller portlara bağlıdır,portları evin kapısı pencersi gibi düşün birer deliktir, bu evden çıkmak için onları kullanmak gereklidir,birden yok olma gibi birşey olmadığından portsuz bağlantıda imkansızdır,ayrıca dolu porttanda giriş yapılmaz. Mad Max adlı biriyle tanıştım, diyor di ki portsuz bilgisayara bağlanabilirim, loplop adlı bir program yapmıştı :) arat belki bulursun. Ama öyle birşey yok,karşıdaki portunun açması gerek,port açmak da yetmiyor,portu açsa bile firewall denilen bir kavram var onu aşamaz...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dark85
    dark85's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim Ama Ciddiyim ya Gerçekten Bana Bi Program yolladı Ve bilgisayarıma balandı Tam Yetkisi var Hreşeyimi Kullanabiliyoo programın ismi tinghtVNC 1.2.9

ÇıLGıN ÇoCuK İsO
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    o programı geçen yaz görmüştüm kullanımını yapamamıstım ozmnlr karsı pc ye bi client yolluosn baglanıyor diye biliorm , programı koy bi daha bi kurcalıyalm :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ya arkadaşım ne diyorum sana,portsuz bağlanmaz,o sana daha önceden birşey göndermiştir,sen açmışsındır o şekilde girer yoksa dünyada pc mi kaldırdı

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dark85
    dark85's avatar
    Erkek
    Tamam İşte bende sana diyorum ya O bana bi dosya gönderdi Dosyayı Kurduğumda Benden ona ping atıyoo

ÇıLGıN ÇoCuK İsO
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ee gönderdiği dosyada işte port açtırıyor başka birşey değil yanii

Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 7