folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vodafona Hattamı Kapatmak İstiyorum Nasıl?

Vodafona Hattamı Kapatmak İstiyorum Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ne gerekiyor bu hattı kapatmam için ? faturalı hattım var da? hangi belgeler gerekiyor?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karovale
    Karovale's avatar
    Erkek

Hacım hat kimin adına kayıtlysa onunnla beraber bi vodafon abone merkezine gidin kapatın.. hiçbişeye gerek yok sadece kafa kagıdı yanında olsun yeter..

Ben ol ki bilesin.. Mevlana
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

tamam.. sağolasın birader.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karovale
    Karovale's avatar
    Erkek

yanlız başka opretorden geçiş felan yaptıysan o numarayı bi daha alamassın onuda belirtreyim..

Ben ol ki bilesin.. Mevlana
Toplam Hit: 679 Toplam Mesaj: 4