Vodafone Cep Avantaj Nasıl Bilirsiniz
-
http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler/sinirsiz-kampanyasi-ile-cep-avantaj-mini-super
arkadaşlar 35+1 tl ye 500 dk her yöne konuşma ve vodafon ile sınırsız konuşma.
9.90 tl ye her yöne 2000 vodafone ile 10000 sms
1.21 tl vergi
vodafone veya diğer operatör ile konuşurken önce 500 dk dan düşüyor. sonra sıf-nırsız aktif oluyormuş. yine de idare eder.
defalarca sordum. bunu dışında internete girmez isem bana gelecek fatura en fazla ne olacak dedim.37.21 + sms paketi ile 47.21 tl olacak dedi.
geçmeyi düşünüüyorum vodafone hakkında sinyal kalitesini boşverin eskiden iyi artık. çünkü hattım çok eskiden vodafone idi ama sinyal den dolayı türkcell e geçmiştim. şimdi bu tarife ile vodafona geçmek istiyorum ne dersiniz?
not: zaten turkcell de ben aylık 42 tl yüklüyorum. 30 tl her yöne 150 tl nar alıyorum. 12 tl sms paketi alıyorum
-
türkcell kullandım çok geçiriyodu diye kullanmadım
aveaya geçtim çalıştıiğım iş yerinde millet alt katlarda çatır çatır tel gorusmesi yapıyodu ben telefonu sadece saate bakmak için kullanıyordum.
vodafone a geçtim. hem çekmeme sıkıntısı yok hem ucuz hemde gercekten seffaf adamlar.
bir güne bir gün tarifem dışında bi ucret görmedim.
geç hacı on numara.
-
Helyum bunu yazdı
türkcell kullandım çok geçiriyodu diye kullanmadım
aveaya geçtim çalıştıiğım iş yerinde millet alt katlarda çatır çatır tel gorusmesi yapıyodu ben telefonu sadece saate bakmak için kullanıyordum.
vodafone a geçtim. hem çekmeme sıkıntısı yok hem ucuz hemde gercekten seffaf adamlar.
bir güne bir gün tarifem dışında bi ucret görmedim.
geç hacı on numara.
işte bu ya. harbiden çok şey değişmiş vodafone da
-
daha güzel birşey budum.
22 tl cepavantaj miin = 250 dk her yöne
yıllık 12 ay sabit kalma sözü ile senle ben paketi kapsamında seçtiğin vodafone abonesi ile aylık 1800 dakika = ayda 5 tl
10000 sms vodafone + 2.000 her yöne sms aylık = 9.90
yeni hat almayı düşünüyorum 12 ay boyunca aylık 5 tl hat tahsis bedeli
toplamda = 22+ 5 + 10 tl + 5 tl
42 tl ye bu iş tamamdır :)
-
İyi biliriz gömün gitsin ib.neyi aq :D
-
YasamaK bunu yazdı
İyi biliriz gömün gitsin ib.neyi aq :D
hacı vallahi konu başlığını görünce aklıma ilk gelen cümleyi yazmıssın :d
-
ben genç avantaj tarifesini kullanıyorum
25 + 5 e 1000 dakika 5000 sms her yone
bide 7 liralık net paketim var yaklasık 40 liraya falan geliyor gayette memnunum