Vodafone Free Zone Konserleri - Bilet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://ozgurlugunelinde.com/?utm_source=google&utm_medium=text&utm_campaign=ozgurlugun.elinde

Vodafone ücretsiz bilet dağıtıyor, vfreezone sahibi olanlara kişi başı bir adet.

Merak ettiğim husus, bileti konsere katılmayacak birinin vesilesiyle alıp kendim kullanabilir miyim? Aramızda vfreezoneli olan hatta bilet almış olan bile vardır elmet.

İsim cisim işaretleme vs. yapıyorlar mı bilet üzerine?

Biletixte 45 liraya satılıyor çünküm bilet, güzel bi meblağ yani..

http://www.biletix.com/etkinlik/PKV06/TURKIYE/tr

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

9 haziran olması lazım cuma günü duman konseri bileti bonus kartlılara 10 TL izmir arenada yine.

kandırmaca olabiliyorsa 2 hakkımda satılıktır hocalar dumanda teomanda ödemişten hiç bir yere gidemiyorum zaten başkaları faydalansın.

PanxeR tarafından 14/May/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

ben frizonluyum nasıl alacam angaradaki teoman şebnem biletini beleşe.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

ben frizonluyum nasıl alacam angaradaki teoman şebnem biletini beleşe.

http://vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=235&PageName=vodafone-freezone-konserleri?cid=ppc-google-adw-mayiskonserleri-0513

Vodafone FreeZone yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan Şebnem Ferah'ı ve uzun zamandır sahnelerden uzak kalan Teoman’ı onbinlerce hayranıyla buluşturuyor! 

Vodafone FreeZone’luların konser davetiyeleri ise hazır! Şebnem Ferah ve Teoman konserleri için Vodafone Freezone’lulara özel hediye davetiyeler çok yakında Vodafone Cep Merkezlerinde!

Hediye Davetiye kazanmak için:

- Vodafone Freezone’luysan: Tek yapman gereken FZ KONSER yazıp, 6666’ya göndermek. Gelen şifreyi Vodafone Cep Merkezi’ndeki görevliye söylediğinde davetiyen sende olacak!

- Vodafone Freezone’lu değilsen ve 26 yaşın altındaysan: Numara taşıma veya yeni hat alımıyla Vodafone’a gel ve hediye davetiyeni kap! Unutma Vodafone Freezone’lu olduktan sonra FZ KONSER yazıp 6666’ya göndermeli ve şifreni Vodafone Cep Merkezindeki görevliye göstermelisin.

Vodafone Freezone’lu olmak için FREEZONE yaz 1525’e gönder! Sen de Freezone’lu ol, sen de sürprizlerden faydalan.

Bilet satın almak isteyenler için biletler Biletix’te!

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ben bu ay basinda hatti tasidim freezone yaptırdım dun aksam o mesaji attim ama suan sifre gonderemiyoruz die cevap geldi tukendi mi acaba

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam ben bu ay basinda hatti tasidim freezone yaptırdım dun aksam o mesaji attim ama suan sifre gonderemiyoruz die cevap geldi tukendi mi acaba

Şifre herkese geliyormuş da bayilerde kısıtlı bilet varmış, benm bilgim böyle

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir adet buldum son bir şifreye ihtiyacım var, bu arada şifreyle birlikta şifrrnin geldiği numarayı da soruyorlar. 

İlk şifre içi GUS arkadaşımıza yürekten teşekkürler :)

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hop, yukarı

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Haci organize edelim beraber gidelim bende biletimi bugun aldim 

yanliz gitmeyi dusunuyodum ama organize filan olursak kalabalik grub daha iyi olur 

Toplam Hit: 1279 Toplam Mesaj: 9