Vodafone Free Zone Konserleri - Bilet
-
http://ozgurlugunelinde.com/?utm_source=google&utm_medium=text&utm_campaign=ozgurlugun.elinde
Vodafone ücretsiz bilet dağıtıyor, vfreezone sahibi olanlara kişi başı bir adet.
Merak ettiğim husus, bileti konsere katılmayacak birinin vesilesiyle alıp kendim kullanabilir miyim? Aramızda vfreezoneli olan hatta bilet almış olan bile vardır elmet.
İsim cisim işaretleme vs. yapıyorlar mı bilet üzerine?
Biletixte 45 liraya satılıyor çünküm bilet, güzel bi meblağ yani..
-
9 haziran olması lazım cuma günü duman konseri bileti bonus kartlılara 10 TL izmir arenada yine.
kandırmaca olabiliyorsa 2 hakkımda satılıktır hocalar dumanda teomanda ödemişten hiç bir yere gidemiyorum zaten başkaları faydalansın.
PanxeR tarafından 14/May/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
ben frizonluyum nasıl alacam angaradaki teoman şebnem biletini beleşe.
-
whopper bunu yazdı
ben frizonluyum nasıl alacam angaradaki teoman şebnem biletini beleşe.
Vodafone FreeZone yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan
Şebnem Ferah'ı ve uzun zamandır sahnelerden uzak kalan Teoman’ı onbinlerce hayranıyla buluşturuyor! Vodafone FreeZone’luların konser davetiyeleri ise hazır! Şebnem Ferah ve Teoman konserleri için Vodafone Freezone’lulara özel hediye davetiyeler çok yakında Vodafone Cep Merkezlerinde!
Hediye Davetiye kazanmak için:
- Vodafone Freezone’luysan: Tek yapman gerekenFZ KONSER yazıp,6666’ya göndermek. Gelen şifreyi Vodafone Cep Merkezi’ndeki görevliye söylediğinde davetiyen sende olacak!
- Vodafone Freezone’lu değilsen ve 26 yaşın altındaysan: Numara taşıma veya yeni hat alımıyla Vodafone’a gel ve hediye davetiyeni kap! Unutma Vodafone Freezone’lu olduktan sonraFZ KONSER yazıp6666 ’ya göndermeli ve şifreni Vodafone Cep Merkezindeki görevliye göstermelisin.Vodafone Freezone’lu olmak için
FREEZONE yaz1525 ’e gönder! Sen de Freezone’lu ol, sen de sürprizlerden faydalan.Bilet satın almak isteyenler için biletler Biletix’te!
-
hocam ben bu ay basinda hatti tasidim freezone yaptırdım dun aksam o mesaji attim ama suan sifre gonderemiyoruz die cevap geldi tukendi mi acaba
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam ben bu ay basinda hatti tasidim freezone yaptırdım dun aksam o mesaji attim ama suan sifre gonderemiyoruz die cevap geldi tukendi mi acaba
Şifre herkese geliyormuş da bayilerde kısıtlı bilet varmış, benm bilgim böyle
-
Arkadaşlar bir adet buldum son bir şifreye ihtiyacım var, bu arada şifreyle birlikta şifrrnin geldiği numarayı da soruyorlar.
İlk şifre içi GUS arkadaşımıza yürekten teşekkürler :)
-
Hop, yukarı
-
Haci organize edelim beraber gidelim bende biletimi bugun aldim
yanliz gitmeyi dusunuyodum ama organize filan olursak kalabalik grub daha iyi olur