Vodafone Genç Avantaj Tarifesi | Ayda 25TL Hakkında...
-
2,5 - 3 yıldan beri Avea kullanıcısıyım. Ama artık değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. Artık Avea odun gibi geliyor bana. Hiç artısı yok. Konu başlığında yazdığım tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Bu tarifeyi kullanan müridler var mı acaba ? Memnunmusunuz, şikayetiniz varmı, sizde tavsiye edermisiniz...
-
yeni geçtim ben telden twitera face e girmesi güzel oluyor mesajı da içinde konuşması da memnunum ben
-
ben de vodafone faturalıya geçicem ve buna geçmeyi düşünüyorum. zaten ayda 20 lira yüklüyorum ama dogru düzgün arama falan yapılmıyor. bu çok avantajlı geldi gözüme. bakalım kullanan varsa yorumlarını alırız.
-
11 yıldır faturalı turkcell kullanıcısıyım ve büyük hissediyorum.
-
Her zaman ıcın trcellı onerırım hocam
300dk 3000sms 29 tl
-
hiasa bunu yazdı:
-----------------------------Her zaman ıcın trcellı onerırım hocam
300dk 3000sms 29 tl
-----------------------------
neden bunu öneriyorsun ki ? vodafone çok daha fazlasını çok daha ucuza veriyor ? , bende numaramı avea dan vodafone a taşıdım , genç avantaj tarifesine , gerçekten çok makul görünüyor geçelim kullanalım , yorumlarımızı paylaşırız. -
Lemuria bunu yazdı:
hiasa bunu yazdı:
Her zaman ıcın trcellı onerırım hocam
300dk 3000sms 29 tl
neden bunu öneriyorsun ki ? vodafone çok daha fazlasını çok daha ucuza veriyor ? , bende numaramı avea dan vodafone a taşıdım , genç avantaj tarifesine , gerçekten çok makul görünüyor geçelim kullanalım , yorumlarımızı paylaşırız.
-----------------------------her yerde cekıyor ve ıletısım kalıtesı var bırde gecen ay fazla kullanmadım 20 tl geldı yanı lımıtler ıcerısınde bu ay lımıtlerı astım dk ve msj bazında 40 tl geldı anlatmak ıstedıgım kulladıgın kadar oduyorsun.
-
bende numaramı vodafondan trcelle taşımıştım. 3-4 ay önce geri vodafona taşıdım. aylık 20 liraya 250 dk heryöne konuşuyorum işte. bu tarifeye geçemiyorum yaştan kaybettim :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
bende numaramı vodafondan trcelle taşımıştım. 3-4 ay önce geri vodafona taşıdım. aylık 20 liraya 250 dk heryöne konuşuyorum işte. bu tarifeye geçemiyorum yaştan kaybettim :)
Hacım kardesın yada kuzenın fln yokmu ? yap ustune gıtsın :P -
Hımmm memnun olmayan yok gibi. İstedikleri belgeler hazır. Yarın gideyim numaramı bu tarifeye taşıyayım ozaman. Düşüncelerinizi +, - yönlerini yazarsanız daha iyi olur... :)