Vodafone Günlük 10 SMS Bedava
-
Merhaba Ahâli,
Bu yeni dikkatimi çekti siteye o kadar girerim pek bakmamıştım, vodafone'un web sitesinden girip vodafone'lulara özel, ücretsiz 10 sms hakkınızı kullanabilirsiniz.
Bu gün 5-6 tane attım işime yaradı, bilgi için uyandırayım dedim.
Konuyu arattım göremedim. -
manita vardı da biz mi mesaj atmadık :D
-
bildiğim kadarıyla o ücretsiz mesaj hakkı yıllardır var.. yakında sms i ücretsiz yaparlar diye düşünüyorum.. whatsapp tarzı uygulamaların çıkması ve internetin (3-4g - wifi) yaygınlaşmasıyla sms devri kapanıyor/kapandı..
aslında belediyeler yavaş yavaş her noktada sabit wifi yayını yapsalar güçlü vericilerle güzel olur.. ttnet wifi olayı çok güzel ama çok zayıf.. bu noktaları arttırsalardı güzel olurdu.. radyo yayını nasıl bu kadar geniş yapılıyorsa internet yayını da yapılmalı..
ha konuyla ne alakası var bilmiyorum :) kusura bakma
-
yıllardır var ve ilk mesaj ücretli ondan sonraki 20 sms beleş 21. den itibaren yine ücretli ! diye biliyorummmm
-
Bayadir vardı mesaj şeysi.
-
rewolt84 bunu yazdı
yıllardır var ve ilk mesaj ücretli ondan sonraki 20 sms beleş 21. den itibaren yine ücretli ! diye biliyorummmm
-
yeni numara ve yeni vodafone hat aldım bakiye sıfır bütün rehbere sms çekcem numaramı bildirmek içinde ilk sms'i attırmıyo la ücretsiz dediği halde ?