Vodafone Günlük 10 SMS Bedava

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Merhaba Ahâli,

Bu yeni dikkatimi çekti siteye o kadar girerim pek bakmamıştım, vodafone'un web sitesinden girip vodafone'lulara özel, ücretsiz 10 sms hakkınızı kullanabilirsiniz.

Bu gün 5-6 tane attım işime yaradı, bilgi için uyandırayım dedim.

Konuyu arattım göremedim.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

manita vardı da biz mi mesaj atmadık :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla o ücretsiz mesaj hakkı yıllardır var.. yakında sms i ücretsiz yaparlar diye düşünüyorum.. whatsapp tarzı uygulamaların çıkması ve internetin (3-4g - wifi) yaygınlaşmasıyla sms devri kapanıyor/kapandı.. 

aslında belediyeler yavaş yavaş her noktada sabit wifi yayını yapsalar güçlü vericilerle güzel olur.. ttnet wifi olayı çok güzel ama çok zayıf.. bu noktaları arttırsalardı güzel olurdu.. radyo yayını nasıl bu kadar geniş yapılıyorsa internet yayını da yapılmalı.. 

ha konuyla ne alakası var bilmiyorum :) kusura bakma

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

yıllardır var ve ilk mesaj ücretli ondan sonraki 20 sms beleş 21. den itibaren yine ücretli ! diye biliyorummmm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bayadir vardı mesaj şeysi. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı

yıllardır var ve ilk mesaj ücretli ondan sonraki 20 sms beleş 21. den itibaren yine ücretli ! diye biliyorummmm

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

yeni numara ve yeni vodafone hat aldım bakiye sıfır bütün rehbere sms çekcem numaramı bildirmek içinde ilk sms'i attırmıyo la ücretsiz dediği halde ?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 777 Toplam Mesaj: 7