Vodafone Hat Devir Ve Freezone Hakkında ?
-
Merhaba arkadaşlar, aranızda vodafone bayisinde çalışan ya da bu konuda bilgisi olan müritler vardır diye bir kaç soru sormak istiyorum.
vodafone freezone'a geçip spotify tarifilerinden yararlanmak istiyorum.
hattımı vodafone dan almıştım ve şuan avea kullanıyorum bir kaç sene falan oldu aveadayım ve hattım dayımın adına hat deviri için vodafone mı gitmem lazım avea ya mı?
hat deviri için ücret talep ediliyor mu?
ya da hat deviri yapmadan vodafone'a taşısam hattı freezonlu olabilir miyim? dayım 26 yaşından büyük ama ben 24 yaşındayım. kendi tc kimlik numaramı falan göndersem freezonlu olabilir miyim?
-
devir işlemi 65 tl
freezone için hat sahibi değil kullanıcısının 25 yaş ve altı olması yeterli
hat taşımak için nereye taşıyacaksan hattını o bayiye gideceksin avea ile işin yok
-
Arkadaşın da dediği gibi devir işlemine gerek yok..
Müşteri hizmetlerini arayarak bile kullanıcı tanımlatabiliyorsun. TC Kimlik no vs. istiyorlar..
-
teşekkürler cevaplarınız için, vodafone'un forum sitesinde aynı kütük numarası falan olması gerekiyor diye bişeyler okudum da ondan kafam karıştı biraz.
-
Akraba olmana gerek yok. İstesem kendi hattımı şuan sana devredebilirim. Ancak :
- Hat deviri 40-45 lira. Yani sıfır hat parası. Bu parayı operatör almıyor devlet vergi diye alıyor. Diğerleride aynı.
- Tam emin olmamakl birlikte devir yaptıktan sonra 3 ay boyunca numara taşıma yapamıyorsun.
-
kendimi kullanıcı olarak tanımlayabiliyorsam devir işlemine gerek kalmaz hocam.
-
Dayın müşteri hizmetlerini arasın durumu anlatsın senin tc no verecek olay tamam.
-
teşekkürler hocam.