Vodafone Hat Devir Ve Freezone Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, aranızda vodafone bayisinde çalışan ya da bu konuda bilgisi olan müritler vardır diye bir kaç soru sormak istiyorum.

vodafone freezone'a geçip spotify tarifilerinden yararlanmak istiyorum.

hattımı vodafone dan almıştım ve şuan avea kullanıyorum bir kaç sene falan oldu aveadayım ve hattım dayımın adına hat deviri için vodafone mı gitmem lazım avea ya mı?

hat deviri için ücret talep ediliyor mu?

ya da hat deviri yapmadan vodafone'a taşısam hattı freezonlu olabilir miyim? dayım 26 yaşından büyük ama ben 24 yaşındayım. kendi tc kimlik numaramı falan göndersem freezonlu olabilir miyim?

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

devir işlemi 65 tl 

freezone için hat sahibi değil kullanıcısının 25 yaş ve altı olması yeterli 

hat taşımak için nereye taşıyacaksan hattını o bayiye gideceksin avea ile işin yok 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Arkadaşın da dediği gibi devir işlemine gerek yok.. 

Müşteri hizmetlerini arayarak bile kullanıcı tanımlatabiliyorsun. TC Kimlik no vs. istiyorlar.. 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

teşekkürler cevaplarınız için, vodafone'un forum sitesinde aynı kütük numarası falan olması gerekiyor diye bişeyler okudum da ondan kafam karıştı biraz. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Akraba olmana gerek yok. İstesem kendi hattımı şuan sana devredebilirim. Ancak :

- Hat deviri 40-45 lira. Yani sıfır hat parası. Bu parayı operatör almıyor devlet vergi diye alıyor. Diğerleride aynı.

- Tam emin olmamakl birlikte devir yaptıktan sonra 3 ay boyunca numara taşıma yapamıyorsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

kendimi kullanıcı olarak tanımlayabiliyorsam devir işlemine gerek kalmaz hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dayın müşteri hizmetlerini arasın durumu anlatsın senin tc no verecek olay tamam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam.

Toplam Hit: 1111 Toplam Mesaj: 8
spotify vodafone freezone