folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Vodafone Nestle Vodem Kampanyası Sahtekarlığı

Vodafone Nestle Vodem Kampanyası Sahtekarlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/nestle-vodem-kampanyasi.php

Bu kampanyadaki olaya kaydoldum modemi aldım bana aldığım vodafone merkezinde aylık 1+1 2şer gb toplam 3 ay * 2gb= 6gb internet kullanacağım söylendi.

vodafone online işlemlerden baktığımda 23 nisan başlanğıç gözüküp 15 mayıs fatura kesim gözüküyordu müş. hizmetlerine ulaştım dedim ki ben 23ünde başladım fatura 15inde kesilecekmiş, 2gb olan hakkımı 15ine kadar mı kullanacağım sıfırlanacakmı dedim karşıdaki kadın bana o kampanyadaki 2 gb 3 ay boyunca kullanılabilir dedi aylık değilmi dedim değil dedi :|

başına gelen var mı?

geçirdiler yine..

e o zaman biz 3 ay boyunca neyin taahhütünü verip neye abone oluyoruz?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

edit : kekolar bide e160e yerine k3450-z mi ne öyle bi vodem verdiler :|

al işte sayfada benim anladığım gibi yazıyormuş

İster kutudan çıkan şifreyle birlikte Vodafone Cep Merkezleri'ne git, Nestle - Vodafone Kampanyasına 3 ay abone ol; hediye Vodem'i kap. 3 ay boyunca her ay 2 GB internet kullan, ister şifreyi 4488'e kısa mesaj gönder, 12.000 SMS paketinden faydalan. Sıcak çikolatanı yudumlarken arkadaşlarınla mesajlaşmanın ve internete bağlanmanın keyfini çıkar.

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bide 12 ay taahhüt gibi bi geyiği var bunun, 3 aydan sonra kapattırırken bide kapatma parası istiyorlar diye biliyorum. Tam olarak emin değilim ama internette araştırırken bi yerde okumuştum.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

pc_worm bunu yazdı:
    -----------------------------

bide 12 ay taahhüt gibi bi geyiği var bunun, 3 aydan sonra kapattırırken bide kapatma parası istiyorlar diye biliyorum. Tam olarak emin değilim ama internette araştırırken bi yerde okumuştum.

12 aylık bi imzalama falan yok ,kapattırmak yerine cepnet limitsize geçmeyi düşünüyorum, bi de 12 ay olayı yeni hat çıkarırken alınan vergi var onu 12 aya bölüyorlar 5er lira olara ödüyorsun (yuh ya o kadar vergi mi alınır)

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taBaDa
    taBaDa's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

sözleşme sadece yeni hat için ya. yok onunla ilgili maddeler :D imzayı babam attı benim yaş tutmuyor az önce inceledi de bişey bulamadı..

@senem35 yarası olan gocunur, tartışmamızı başka bi konuda devam ettiririz olur mu?

hocam zaten buradan bellı ettın yazdıklarını yas tutmuyorsa normal profılde yazanlar ayrıca vodafone hem hat aldım hem tel bır sıkıntı cıkmadı ve hala daha kullanıyorum babalar gıbı.. sen hangı kampanyaya uye oldugundan emın mısın bence yanlıs kampanya sectı baban!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam tüketici haklarına başvur :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taBaDa
    taBaDa's avatar
    Erkek

verırler hocam mesela telefon kanpanyalarında sadece sure farkından 5 tane kanpanya var konusma suresınden baska bırsey degısmıyor para degısıyor.. buda aynı olay..

Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 7