Vodafone Puan Meseleleri
-
Telefon işlerinden anlayan arkadaşlara sesleniyorum.
Geçen gün tarife güncelledim bana 63.000 puanınız var. Bununla telefon alabilirsiniz gibi birşey söylediler. Fakat ne olduğuna dair net bir açıklama yapmadılar. Webten girip bulamadım. Uygulamadan girdiğimde de puanla alım veya indirime dair birşey bulamadım.
Limit puanımın 63.000 olduğunu gördüm fakat ne işe yarıyor anlayamadım.
Bu tam olarak neyin nesi puanla bişey alabiliyor muyuz ? Yoksa kendi kafasına göre kredi puanı gibi bişey belirleyip herhangi bir indirim olmadan bu limitlerde taksitli telefon teklifinde mi bulunuyor bana ?Aplikasyonu ayrı karışık web uygulaması ayrı karışık. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bana bu puanın ne faydası var ? Bilen birisi açıklayabilir mi ?
-
63 binlitaya kadar telefon veririz diyo beleş değil
-
DJ_Alper bunu yazdı
63 binlitaya kadar telefon veririz diyo beleş değil
Hiçbir faydası olmayan saçma sapan bir iş bu o zaman....
-
geçen bir arkadaş vodafone yanımda uygulamasından para kazandım yakıt kazandım diyordu. bu uygulama ile böyle bir durum var mı?
-
Gladiator bunu yazdı
geçen bir arkadaş vodafone yanımda uygulamasından para kazandım yakıt kazandım diyordu. bu uygulama ile böyle bir durum var mı?
Opette 200tl veriyor
-
aylmz bunu yazdıGladiator bunu yazdı
Opette 200tl veriyor
nasıl oluyor
-
italyan bunu yazdı
Telefon işlerinden anlayan arkadaşlara sesleniyorum.
Geçen gün tarife güncelledim bana 63.000 puanınız var. Bununla telefon alabilirsiniz gibi birşey söylediler. Fakat ne olduğuna dair net bir açıklama yapmadılar. Webten girip bulamadım. Uygulamadan girdiğimde de puanla alım veya indirime dair birşey bulamadım.
Limit puanımın 63.000 olduğunu gördüm fakat ne işe yarıyor anlayamadım.
Bu tam olarak neyin nesi puanla bişey alabiliyor muyuz ? Yoksa kendi kafasına göre kredi puanı gibi bişey belirleyip herhangi bir indirim olmadan bu limitlerde taksitli telefon teklifinde mi bulunuyor bana ?Aplikasyonu ayrı karışık web uygulaması ayrı karışık. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bana bu puanın ne faydası var ? Bilen birisi açıklayabilir mi ?
kredi kartına taksit kalktığı dönemden beri operatörler hat üstüne taksit ile cihaz veriyor nasıl ki kredi ile araba alıyorsun taksitle aynı
puan = limitin
10.000 puan varsa 30.000 tl lik telefonu alamazsın bu alabilme limitindir.
-
Gladiator bunu yazdı
aylmz bunu yazdıGladiator bunu yazdıgeçen bir arkadaş vodafone yanımda uygulamasından para kazandım yakıt kazandım diyordu. bu uygulama ile böyle bir durum var mı?
Opette 200tl veriyor
nasıl oluyor
yanımda uygulamasına gir
happy e gir
arama yerine opet yaz