Vodafone Puan Meseleleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Telefon işlerinden anlayan arkadaşlara sesleniyorum.

Geçen gün tarife güncelledim bana 63.000 puanınız var. Bununla telefon alabilirsiniz gibi birşey söylediler. Fakat ne olduğuna dair net bir açıklama yapmadılar. Webten girip bulamadım. Uygulamadan girdiğimde de puanla alım veya indirime dair birşey bulamadım. 
    Limit puanımın 63.000 olduğunu gördüm fakat ne işe yarıyor anlayamadım.

Bu tam olarak neyin nesi puanla bişey alabiliyor muyuz ? Yoksa kendi kafasına göre kredi puanı gibi bişey belirleyip herhangi bir indirim olmadan bu limitlerde taksitli telefon teklifinde mi bulunuyor bana ?

Aplikasyonu ayrı karışık web uygulaması ayrı karışık. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bana bu puanın ne faydası var ? Bilen birisi açıklayabilir mi ? 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

63 binlitaya kadar telefon veririz diyo beleş değil

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

63 binlitaya kadar telefon veririz diyo beleş değil

Hiçbir faydası olmayan saçma sapan bir iş bu o zaman.... 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

geçen bir arkadaş vodafone yanımda uygulamasından para kazandım yakıt kazandım diyordu. bu uygulama ile böyle bir durum var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    Gladiator bunu yazdı

geçen bir arkadaş vodafone yanımda uygulamasından para kazandım yakıt kazandım diyordu. bu uygulama ile böyle bir durum var mı?

Opette 200tl veriyor

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı
    Gladiator bunu yazdı

Opette 200tl veriyor

nasıl oluyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı

Telefon işlerinden anlayan arkadaşlara sesleniyorum.

Geçen gün tarife güncelledim bana 63.000 puanınız var. Bununla telefon alabilirsiniz gibi birşey söylediler. Fakat ne olduğuna dair net bir açıklama yapmadılar. Webten girip bulamadım. Uygulamadan girdiğimde de puanla alım veya indirime dair birşey bulamadım. 
    Limit puanımın 63.000 olduğunu gördüm fakat ne işe yarıyor anlayamadım.

Bu tam olarak neyin nesi puanla bişey alabiliyor muyuz ? Yoksa kendi kafasına göre kredi puanı gibi bişey belirleyip herhangi bir indirim olmadan bu limitlerde taksitli telefon teklifinde mi bulunuyor bana ?

Aplikasyonu ayrı karışık web uygulaması ayrı karışık. Anlamakta güçlük çekiyorum. Bana bu puanın ne faydası var ? Bilen birisi açıklayabilir mi ? 

kredi kartına taksit kalktığı dönemden beri operatörler hat üstüne taksit ile cihaz veriyor nasıl ki kredi ile araba alıyorsun taksitle aynı

puan = limitin

10.000 puan varsa 30.000 tl lik telefonu alamazsın bu alabilme limitindir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Gladiator bunu yazdı
    aylmz bunu yazdı
    Gladiator bunu yazdı

Opette 200tl veriyor

nasıl oluyor

yanımda uygulamasına gir 

happy e gir

arama yerine opet yaz

Toplam Hit: 676 Toplam Mesaj: 8
vodafone puan