Vodafone RED Lilere Müjde Puhutv De Geçerli Ayda 10 GB Hediye
-

Fi Dizisi 1 Ay İzleme Paketi · Aylık faturalı Puhu TV paketi ücretsiz olarak alınabilecek olup yalnızca abone alımına kapalı olan bazdaki tüm Red tarifelerinde geçerli olacaktır.
· Paketten yalnızca bireysel faturalı Red tarifelerinde bulunan müşterilerimiz yararlanabilir.
· Paket içeriğinde yalnızca Puhu TV yönünde kullanılmak üzere 10 GB data olacaktır ve 30 gün boyunca kampanya devam edecektir.
· 10GB puhu tv paketi bittikten sonraki puhu tv kullanımları tarifenin kendi ücreti üzerinden ücretlendirilir.
· Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar, 30 gün geçerlidir.
· Paket, 30 gün boyunca geçerli olacaktır.
· Paketi satın alan kullanıcıların 3G ve 4,5G servisi otomatik olarak açılır. Paket kullanıldığı sürece 3G ve 4,5 G servisi kapatılamaz.
· Paketten, cihazınız 3G destekliyorsa 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde cihazınız 4,5G destekliyorsa 4,5G hızında, desteklemiyorsa 3G hızında veya 2G/edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 4,5G/3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
· Paketi kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
· Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
· VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz. İlgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullanılan veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Fi Dizisi 6 Ay İzleme Paketi · Aylık faturalı Puhu TV paketi ücretsiz olarak alınabilecek olup yalnızca Red 5, Red 7, Red 10, Red 15, Red 20 ve Red Elite tarifelerinde geçerli olacaktır.
· Paketten yalnızca bireysel faturalı Red tarifelerinde bulunan müşterilerimiz yararlanabilir.
· Paket içeriğinde yalnızca Puhu TV yönünde kullanılmak üzere aylık 10 GB data olacaktır ve bu 6 ay boyunca kampanya devam edecektir.
· 10GB puhu tv paketi bittikten sonraki puhu tv kullanımları tarifenin kendi ücreti üzerinden ücretlendirilir.
· Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar, 6 ay geçerlidir.
· Paket, 6 ay boyunca her ay sonu yenilenir ve devam eder.
· Paketi satın alan kullanıcıların 3G ve 4,5G servisi otomatik olarak açılır. Paket kullanıldığı sürece 3G ve 4,5 G servisi kapatılamaz.
· Paketten, cihazınız 3G destekliyorsa 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde cihazınız 4,5G destekliyorsa 4,5G hızında, desteklemiyorsa 3G hızında veya 2G/edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 4,5G/3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
· Paketi kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
· Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
· VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz. İlgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullanılan veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
-
hiç arastırma yapmadım ama bu fi dizisi masum gibi bikaç bölümden ibaret olursa ve dizi için alınan paketleri youtube de bile olan dizileri için kullanmaya zorlanırsak ne olcak? kaldı ki tv de bile şaşalı dizilerin 13 bölümde final yaptığını görüyoruz buda beklenen kitleye ulaşamayıp erken biterse? sırf dizi için bu paketlere geçmek riskli olabilir. vodafone bişeyi belese veya indirimli diyosa kampanya vs gibi ve bu dizi gibi promosyonları sunuyosa ucuz olsa bile korkarım vodafone dan:D
-
Herhangi birşeyi izlemek için telefon,tablet kullanmaya alışamadım.tv nin başında uzun saatler kalamıyorum bu aşamalara gelenler için ideal olabilir.ama bende red liyim netflix vodafone tv sorgusuz sualsiz paketimde fakat telefonda izleme durumum yok.
-
Vodafone'a güvenmiyorum. Sistemleri geç güncelleniyor. Kotam var diye indirme yapmıştım yarım saat sonra tak bir mesaj kotanızı doldurdunuz 15 liraya 1 GB hattına tanımladık haberin olsun. Verdiği 1 GB'a bakıyorum onuda harcamış gözüküyorum. Müşteri hizmetleri ayrı bir dünya zaten. Yoldan geçen adamı oturtmuşlar oraya.
mkyb tarafından 30/Mar/17 03:51 tarihinde düzenlenmiştir -
weskeyy bunu yazdı
Herhangi birşeyi izlemek için telefon,tablet kullanmaya alışamadım.tv nin başında uzun saatler kalamıyorum bu aşamalara gelenler için ideal olabilir.ama bende red liyim netflix vodafone tv sorgusuz sualsiz paketimde fakat telefonda izleme durumum yok.
hocam ayda ortalama 10 gb telefondan netflix izliyorum. evdeyken bile artik laptop açmıyom ya apple tv den yada iphone plus dan dizimi izliyorum bende buna alıştım bluetooth kulaklık takip.
iş yerinde bile yemek aralarında dizi izleyerek yemek yiyorum 4g büyük nimet
-
PanxeR bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
hocam ayda ortalama 10 gb telefondan netflix izliyorum. evdeyken bile artik laptop açmıyom ya apple tv den yada iphone plus dan dizimi izliyorum bende buna alıştım bluetooth kulaklık takip.
hocam o diziler 3g de de izlenir :)
-
esinti bunu yazdıPanxeR bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
hocam o diziler 3g de de izlenir :)
yüklenmesini beklemeyi sevmim HD sevim hocam :)
bu arada puhutv ye güncelleme almış az önce.
http://i.resimyukle.xyz/PUB6U.png