Vodafone Şebeke Yok Sorunu
-
Tam önemli bir konuda telde konuşuyordum evin içinde şebeke yok yazdı.
Karşı tarafın ne dediğini anlayamadım.
Konuşulanlar önemliydi görüşmenin tamamını kesintisiz olarak vodafone müşteri hizmetlerinden isteyebilir miyim? böyle bir imkan var mı?
Merkezde bir evin içinde görüşme yaparken oldu şebeke yok sorunu.
beyler cep telefonun modeliyle/anteniyle fln alakalı olabilir mi bu şebeke yok sorunu?
türkcelle geçeyim olmadı ama türkcellde avantajlı değil sanırım?
türkcell de böyle sorunlar oluyor mu bir arkadaş yardımcı olsun? -
baz arıza yapmıştır 2-3 saate düzelir
+ görüşmeleri vodafone kayıt etmez :) ama devlet kurumları kayıt eder onlarda seni ne yapsın :D vermezler zatende işte :D
o numarayı arayıp bir daha sorsan?
-
peki alper kayıt ediyor olsa bile o anda şebeke gitti o süredeki görüşmeyi operatörde benim gibi duyamıyor mu? yani şebeke yokken operatörde o görüşmeleri kaydedemez mi?
neyse a.koyayım ben bu vodafone un ucuz etin yahnisi yavan oluyor arkadaş
önemli işleriniz varsa bu vodafone denen tıfıl işi operatörden uzak durun zaten avrupadada tmobile geçirmiş bunlara burdada normal böyle olması. -
Bu zamana kadar hep şebekeden yana problem çektim. Dedim ki bir iphone alayım 3gs aldım turkcell de sıkıntısız epeyi kullandım. sonra 4 çıktı 4 aldım turkcell tırt çıktı vodafone hat aldım. Aldığım güne lanet olsun :D Hem şebeke boktan boktan yerlerde sıfıra düşüyor hemde ödediğim tel faturalarıyla 2 iphone 4 daha alınıyor :D Beterin beteri var yani corç sıkma canını.

-
edit
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 02:19'da c0der tarafından düzenlendi. -
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
Pessimistic bunu yazdı:
Bu zamana kadar hep şebekeden yana problem çektim. Dedim ki bir iphone alayım 3gs aldım turkcell de sıkıntısız epeyi kullandım. sonra 4 çıktı 4 aldım turkcell tırt çıktı vodafone hat aldım. Aldığım güne lanet olsun :D Hem şebeke boktan boktan yerlerde sıfıra düşüyor hemde ödediğim tel faturalarıyla 2 iphone 4 daha alınıyor :D Beterin beteri var yani corç sıkma canını.

ahahaha hocam nereyi aradın sen böyle ya 900lü hatlaramı takılıon napıon :)
o değilde devletin aldığı vergiye bakın :| mafya budur işte.
-----------------------------İş, güç, manita = Fatura hocam :D