Vodafone Sinema Kampanyası
-
hocalar, sinema sever vodafonlular için çok güzel bi haber olduğunu düşünüyorum :)
Vodafone sinemasever abonelerine özel kampanyasını duyurdu. Kampanyada Vodafone FreeZone üyesi aboneler 22 Haziran 2012 tarihinden itibaren 40′tan fazla şehirde ve 130′dan fazla sinemada Pazartesi ve Perşembe günleri 1 bilet aldıklarında 1 bilet hediye ediliyor.
Kampanyadan yararlanmak isteyen Freezone’lular, SINEMA yazıp 6666’ya SMS gönderip şifrelerini, kampanya günleri olan, Pazartesi ve Perşembe günleri anlaşmalı sinemalardan kullanabilirler.
iyi seyirler :)
-
torrent varken ne sineması ağa
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------torrent varken ne sineması ağa
-----------------------------Hep çıkıyo bi tane ya :DHocam torrenti koca perdede mi izliyosun? Ha projeksyonum var dersen, projeksyona kaç sinema parası verdin? Onu da geçtim her filmin torrent'ı en az 1 ay sonra düşüyo piyasaya mazoşistlik yapıp camrip mi izliyosun? :)) -
NmC bunu yazdı:
-----------------------------aliyk bunu yazdı:
-----------------------------torrent varken ne sineması ağa
-----------------------------Hep çıkıyo bi tane ya :DHocam torrenti koca perdede mi izliyosun? Ha projeksyonum var dersen, projeksyona kaç sinema parası verdin? Onu da geçtim her filmin torrent'ı en az 1 ay sonra düşüyo piyasaya mazoşistlik yapıp camrip mi izliyosun? :))
-----------------------------ağa paramı vercem dellenme :]
ister 1 ay sonra düşsün ister 2 ay vaktimiz bol :D
-
ben her hafta giderim sinemaya ama haftasonlari sadece :)
-
4 yıl sonra da televizyona düşüyo, sikinti yok :D
-
Bu kampanya turkcell dede yokmuydu zaten
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------4 yıl sonra da televizyona düşüyo, sikinti yok :D
-----------------------------kafama sıkıyorum ... :D
-
tuncelide sinema yok ki amk :D :D
-
Zachariah bunu yazdı:
-----------------------------Bu kampanya turkcell dede yokmuydu zaten
-----------------------------aynen hocam türkcell de var,suan tatilde.ama ben öğrenci olarak turkcell kullanamadğımdan çok ii geldi bana :D