Vodafone Tarife Bitişi
-
Vodafone mobil tarifem bitti. 12 aylık
Vodafone bu ay beni benzer bir tarifeye geçirmiş 12 aylık. 2. Dönem tarife diye geçiyor.
ben bu adamlara onay falan vermedim ki nasıl ikinci 12 aylık tarifeye geçirebiliyor?
-
Vodafone öyle. Uyarmaları gerekirken uyarmıyorlar. Çok zam gelmediyse ve çekim gücünden memnunsan bence devam et derim.
-
Yani ortalama bence 354.45
30 gb internet
sınırsız sosyal video WhatsApp falan.
benim anlamadığım yasal mı bu olay? Zorla tarife yani
-
Değil. Kanunen 1 seneden fazla taahhüt alınamaz. Ancak 1+1 olarak ayrı ayrı iki döneme bölerek kanunun arkasından dolaşıyorlar.
-
Abi vay anasını ya işleri güçleri gondikçilik olmuş.
Cimerleyelim hemen :)
-
Hocam niye cimerliyorsun, benzer fiyattan +12 ay tarife yapiyor
Enflasyona, yeni dehşet tarifelere karsi korunuyorsun kazik atma olmuyor ve +12 ay 2.donem taahhutunden cikmak cok cuzi bir odemeyle gerceklesebiliyor. Sana yogun baski ve ceza kesmiyorlar
Bir de yeni kişi alimina kapali bir tarifedeysen ne guzel ondan devam ediyorsun.
Sen sevmemis olabilirsin ama +++ ları çok.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Hocam niye cimerliyorsun, benzer fiyattan +12 ay tarife yapiyor
Enflasyona, yeni dehşet tarifelere karsi korunuyorsun kazik atma olmuyor ve +12 ay 2.donem taahhutunden cikmak cok cuzi bir odemeyle gerceklesebiliyor. Sana yogun baski ve ceza kesmiyorlar
Bir de yeni kişi alimina kapali bir tarifedeysen ne guzel ondan devam ediyorsun.
Sen sevmemis olabilirsin ama +++ ları çok.
Abi diğer konuda baktım mesela mkyb nin paylaştığı prime tarifesi bundan ucuza geliyor. Yani aman aman bir indirim falan bişey yapmamış.
Yasanın arkalarından dolaşmalarına uyuzum. Haklı olduğum yerde bi de cayma bedeli olması bana enayilik gibi geliyor -
Cimer bi işe yaramıyor ki ? Tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsiniz deyip konuyu kapatıyorlar.
-