Vodafone Tarife Değişikliği - Uygun Tarife Önerisi
-
Herkese iyi geceler arkadaşlar.Vodafone faturalı Hesabını Bilen Midi (Her yöne 500 dakika 50 sms 50 mb internet) tarifesini kullanıyorum.Sabit 25 lira ödüyordum hiç geçmiyodu ama son aylarda 26 lira gelmeye başladı.Vodafone mesaj attı artık 29 lira ödeyecekmişim.Sanırım taahhüt'üm bitti 12 ay garanti verirsem 25 liradan devam edecekmişim.Ama artık bu tarife maddi ve paket içeriği olarak bana uygun değil.
Sınırsız İnternetli, Her yöne min 100 dakikası olan 25 lira altında bir tarife arıyorum.Operatör farketmez, değiştirebilirim.. İnternet olarak kotalı ise yüksek kotalı min 2 gb kota aşımı olmayan bir pakette olabilir.12 aya kadar taahhüt de verebilirim.
Bu konuda öneri verirseniz sevinirim.
Extra soru;
Turkcell 19 lira sabit bir tarifeden mart ayında başka bir operatöre geçince 35 lira fatura gelmişti.Son faturanın üstüne yıllık vergi oranı binmiş.Vodafone'da da vergi yıllık mı kesiliyor ?
-
Bende Vodafone de kendime göre tarife bulamadım geçen hafta avea ya geçtim. bal paket vardı 250 sms 250 mb internet 250 dakika. aslında tam bana göre. sanırım sende bunu kullanabilirsin sadece internet 250 mb ama eğer pc ye bağlamayacaksan interneti zaten kota bitmiyor. 1 haftadır memnunun tek sorun çekim gücü
-
Hocam yol yakinken don vodafonedan
-
Noneyim bunu yazdı
Hocam yol yakinken don vodafonedan
turkcell ile başladım aria ile devam ettim (ilk öğrenci paketi ariadaydı) sonra vodafone cep partnere geçtim o günden beri 4 tarife değiştim memnunum şuan cep kazandayım
25 tl vodafonlularla 100 dk bedava +500 dk her yere (özel istek üzerine yapıyorlar tarfide yok) + 3 dk 50 kr her yöne
işimi görüyor cep kazan felanda varya müşteriler arıyo zaten durmadan :)
-
vodafone dan tarifemin adını bilmiyorum ama
vodafone sınırsız
sabit hatlar sınırsız
digerlerine 750 dakika
cepnet sınırsız internet
10000 mesaj
69 tl :W
bana en iyisi bu :D
-
Helyum bunu yazdı
vodafone sınırsız
sabit hatlar sınırsız
digerlerine 750 dakika
cepnet sınırsız internet
10000 mesaj
aga bundan sonra ben seni çaldırırım sen ararsın :D
-
hocam kendi kulladığım avea tarifesi gayette mennunum
1000 dk her yöne
2000 sms her yöne
Sınırsız internet ( 2gb sonra hızın düşer)
40 tl
adı yeni nesil tarife miydi neydi...
-
DJ_Alper bunu yazdıHelyum bunu yazdı
vodafone sınırsız
sabit hatlar sınırsız
digerlerine 750 dakika
cepnet sınırsız internet
10000 mesaj