Vodafone Tarife Değişikliğine Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

şimdi faturasız hattımın tarifesini değiştireyim dedim online self servisten ve şöyle bir uyarı aldım

Anlık yapılan tarife değişikliklerinde, eski ve yeni tarifenizin toplu süre ücreti veya aylık sabit ücreti her iki tarife için de çıkacaktır.

yani şimdi burada benim anladığım şu

eğer tarifemiz ayın 30'unda yenileniyosa ve biz ayın 15'inde tarifemizi değiştirmek istiyosak, var olan paketimizin ücreti 30tl ise ve yeni alacağımız paketin ücretide 20 tl ise 

anlık olarak tarifemizi değiştirdiğimiz için yeni aldığımız paketi eski paketimizin bitiş tarihine kadar kullanıyoruz yani 15 gün ve 15 günlük ücretini ödüyoruz yani 10tl

ayın 30'unda ise eski tarifemizin ücretini ayrıca yine tahsil ediyo vodafone bizden yani 30+15 45 tl ödemiş oluyoruz o ay için,ya işlemi gerçekleştirdiğimiz anda bu iki ücreti birden kesiyo yada dönem sonunda ikisini birden tahsil ediyo

benim kafamı karıştıran olay şu,biz bi paket aldığımızda zaten kullanmaya başlamadan önce peşin olarak parasını ödemiyor muyuz yanlış mı biliyorum,eğer peşin ödüyorsak bu vodafonun dönem sonunda eski tarifeninde ücretini bizden almasının mantığı ne,vodafone burada bizden fazladan bir aylık paket ücretini alıyo eğer doğru anladıysam 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Anlayan var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

la mustafa sen anlamadın kim anlıcak ya 

şimdi ay başında 30 lira verdin paket aldın ayın onbeşi geldi ben 20 liralık pakete geçicem dedin ve geçtin ay sonunda bidaha 30 lira veriyosun artı olarak yeni geçtiğin tarifeyi kaç gün kullandıysan o kadarını ödüyosun yani  10 lira daha ve toplam 40 lira ödeyip yeni tarifeye geçmiş oluyosun.Burada vodafona sen fazladan para vermiş oluyosu yani,eğer yanlış anlamadıysam böyle bi durum var internette de şikayetler var bununla ilgili 

burada takıldığım konu biz zaten paket alırken parasını peşin veriyoruz ama dediğim gibi yanlış anlamadıysam vodafone bizden bir aylık eski paket ücretini yeni pakete anında geçiş yaptığımız için  haksız yere alıyo böyle bi sıkıntı var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet dediğin gibi o yüzden müşteri hizmetlerini arayıp ileri tarihli tarife değişikliği yapmak istiyorum de sistem günü gelince otomatik değiştirir tarifeyi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 4
vodafone