folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Vodafone-Teknosa İşbirlği Ve Laptop + WF Wınn

Vodafone-Teknosa İşbirlği Ve Laptop + WF Wınn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

arkadaşlar bilindi üzere böyle bi kampanya var alan kullanan menun kalan kalmayan varsa yardım cı olabilir mi alayım mı??

kampanya linki : http://www.teknosa.com/web/b2c/NOTEBOOK_KAMPANYA.htm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

3gye 24 ay min abone oluyosun 24 ayın bedeli kredi kartından 24 taksit halinde çekiliyo öyle veriyolar çeki

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

5 Gb 1800 tl geliyor 24 ay sürey ile fakat vodafone aylık hat ücreti alıyormu ekstradan bilmiyorum araştırıp al iyice

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstad 75 tl aylık kesiyolar ama ortalama 80 tl geliyor fatura

ilk 12 ayı belirli kartlara taksitleştiriyolr bonus bunlardan biri diğerini bilmiyorum. Olay şu

1000 tl leptoptan indirim yapıyorlar mesela 1750 tl bir leptop alıyorsun 1000 tl indirim yaptı ne etti leptopsana 750 tl geldi sen 1000 tl 75 tl taksite bağlıyor ama geri ödemen 24 aya çarpıca bir 1800 tl oluyor yani senden 800 tl fazla alıyorlar ama ttnetten bir adsl hat alsan kotalı aynı fiyata geliyor en azında her yerde internete girebilirsin her yer derken sadece vodafonenin çektiği yerde ki çok yerden çekiyor. ben kullanıyorum gayet iyi hızlı 3g evim şehir dışında olmasına rağmen.

Taksitler uzun olduğu için fazla yormaz eğer durumun iyiyse

Saygılar...

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------

Üstad 75 tl aylık kesiyolar ama ortalama 80 tl geliyor fatura

ilk 12 ayı belirli kartlara taksitleştiriyolr bonus bunlardan biri diğerini bilmiyorum. Olay şu

1000 tl leptoptan indirim yapıyorlar mesela 1750 tl bir leptop alıyorsun 1000 tl indirim yaptı ne etti leptopsana 750 tl geldi sen 1000 tl 75 tl taksite bağlıyor ama geri ödemen 24 aya çarpıca bir 1800 tl oluyor yani senden 800 tl fazla alıyorlar ama ttnetten bir adsl hat alsan kotalı aynı fiyata geliyor en azında her yerde internete girebilirsin her yer derken sadece vodafonenin çektiği yerde ki çok yerden çekiyor. ben kullanıyorum gayet iyi hızlı 3g evim şehir dışında olmasına rağmen.

Taksitler uzun olduğu için fazla yormaz eğer durumun iyiyse

Saygılar...

yardımın için tşkler ama şöyle bi dıurum daha var teknosanın garanti konusunda çok yamuk yaptığını duydum ve de  teknosa zaten normal yerlerden 100-200 tl pahaıya satıyor laptoplarıı bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım.. ve wın nasıl çekiyor yanı hız nasıl olur samsunun ilcesindeyim ben burda gayet iyi çekiyor ama 3g nasıl bilmem bide wodafone hat olması mı gerekiyor nasıl çalışıyor bu icatt..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

wın değil üstad mobil modem vınn trkcll yok teknosa bir yamuk yaptığını ben görmedim gayet yardım severler yada sadece banamı yardım severmi davranıyorlar. tabii bir yeni hat veriyorlar o hattan arama yapamıyorsun sadec sms gönderebiliyorsun arama da alamıyorsun.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

wın değil üstad mobil modem vınn trkcll yok teknosa bir yamuk yaptığını ben görmedim gayet yardım severler yada sadece banamı yardım severmi davranıyorlar. tabii bir yeni hat veriyorlar o hattan arama yapamıyorsun sadec sms gönderebiliyorsun arama da alamıyorsun.

senide yoruyorum ama :( bu modemin hızı nasıl yani sn. de 5-10 kb. hızı varsa başımıza bela almayalım sanırım 3g var bizim burda bunu göz önune alınca hızı hakkında ne söyleyebiliriz??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

7 mbit vurdum ortalama 2 diş çekiyor burda 450 - 500 kb çekiyorum hızı iyi ayarlarından sadece 3g diyorsun eğer edge olursa 20 ila 50 kb arasında bişi çekiyor.

Toplam Hit: 1505 Toplam Mesaj: 8