Vodafone-Teknosa İşbirlği Ve Laptop + WF Wınn
-
arkadaşlar bilindi üzere böyle bi kampanya var alan kullanan menun kalan kalmayan varsa yardım cı olabilir mi alayım mı??
kampanya linki : http://www.teknosa.com/web/b2c/NOTEBOOK_KAMPANYA.htm
-
3gye 24 ay min abone oluyosun 24 ayın bedeli kredi kartından 24 taksit halinde çekiliyo öyle veriyolar çeki
-
5 Gb 1800 tl geliyor 24 ay sürey ile fakat vodafone aylık hat ücreti alıyormu ekstradan bilmiyorum araştırıp al iyice
-
Üstad 75 tl aylık kesiyolar ama ortalama 80 tl geliyor fatura
ilk 12 ayı belirli kartlara taksitleştiriyolr bonus bunlardan biri diğerini bilmiyorum. Olay şu
1000 tl leptoptan indirim yapıyorlar mesela 1750 tl bir leptop alıyorsun 1000 tl indirim yaptı ne etti leptopsana 750 tl geldi sen 1000 tl 75 tl taksite bağlıyor ama geri ödemen 24 aya çarpıca bir 1800 tl oluyor yani senden 800 tl fazla alıyorlar ama ttnetten bir adsl hat alsan kotalı aynı fiyata geliyor en azında her yerde internete girebilirsin her yer derken sadece vodafonenin çektiği yerde ki çok yerden çekiyor. ben kullanıyorum gayet iyi hızlı 3g evim şehir dışında olmasına rağmen.
Taksitler uzun olduğu için fazla yormaz eğer durumun iyiyse
Saygılar...
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Üstad 75 tl aylık kesiyolar ama ortalama 80 tl geliyor fatura
ilk 12 ayı belirli kartlara taksitleştiriyolr bonus bunlardan biri diğerini bilmiyorum. Olay şu
1000 tl leptoptan indirim yapıyorlar mesela 1750 tl bir leptop alıyorsun 1000 tl indirim yaptı ne etti leptopsana 750 tl geldi sen 1000 tl 75 tl taksite bağlıyor ama geri ödemen 24 aya çarpıca bir 1800 tl oluyor yani senden 800 tl fazla alıyorlar ama ttnetten bir adsl hat alsan kotalı aynı fiyata geliyor en azında her yerde internete girebilirsin her yer derken sadece vodafonenin çektiği yerde ki çok yerden çekiyor. ben kullanıyorum gayet iyi hızlı 3g evim şehir dışında olmasına rağmen.
Taksitler uzun olduğu için fazla yormaz eğer durumun iyiyse
Saygılar...
-----------------------------yardımın için tşkler ama şöyle bi dıurum daha var teknosanın garanti konusunda çok yamuk yaptığını duydum ve de teknosa zaten normal yerlerden 100-200 tl pahaıya satıyor laptoplarıı bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım.. ve wın nasıl çekiyor yanı hız nasıl olur samsunun ilcesindeyim ben burda gayet iyi çekiyor ama 3g nasıl bilmem bide wodafone hat olması mı gerekiyor nasıl çalışıyor bu icatt..
-
wın değil üstad mobil modem vınn trkcll yok teknosa bir yamuk yaptığını ben görmedim gayet yardım severler yada sadece banamı yardım severmi davranıyorlar. tabii bir yeni hat veriyorlar o hattan arama yapamıyorsun sadec sms gönderebiliyorsun arama da alamıyorsun.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
wın değil üstad mobil modem vınn trkcll yok teknosa bir yamuk yaptığını ben görmedim gayet yardım severler yada sadece banamı yardım severmi davranıyorlar. tabii bir yeni hat veriyorlar o hattan arama yapamıyorsun sadec sms gönderebiliyorsun arama da alamıyorsun.
-----------------------------senide yoruyorum ama :( bu modemin hızı nasıl yani sn. de 5-10 kb. hızı varsa başımıza bela almayalım sanırım 3g var bizim burda bunu göz önune alınca hızı hakkında ne söyleyebiliriz??
-
7 mbit vurdum ortalama 2 diş çekiyor burda 450 - 500 kb çekiyorum hızı iyi ayarlarından sadece 3g diyorsun eğer edge olursa 20 ila 50 kb arasında bişi çekiyor.