Vodafone Usb Stick Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Notebook bilgisayarımdan istediğim yerde internete girebilmek için Vodafone Usb Stick kampanyasından 12 ay sözleşmeli kullanıcı oldum.Net fatura ücreti 29 ytl dediler, Usb Stick bedava dediler aldım.İlk fatura 366 Ytl olduğunu öğrendim.Anlam veremedim.4 Gün önce müşteri hizmetlerini aradım, 72 saat içinde sizi arayacağız dedi, bayram sebebi ile mi aramadı bilmiyorum...

Fatura meblağında yanlışlık varsa şikayetim geri alınabillir mi?Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Ayda 1 gb kota sana bişey ifade ediyomu

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

1 Gb kota evet biliyorum.Kullanım penceresinde kaç megabayt kullanıldığını görebiliyorum.1024 megabayta göre ayarladım,geçsek en fazla 100 megabayt geçmişimdir.

Geçsek bile bu kadar para gelme ihtimali var mı?

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    giant06
    giant06's avatar
    Erkek
    kardeş sözleşmedeki 1gb dan sonra ne kadar olacağına dair bölümü iyi okudunmu çok ciddi bi tarife var orda onu iyi oku bende kullanıyorum yaklaşık 6 aydır fatura genelde aynı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    hocam sözleşmeyi yaptığın yere dilekçe verebilirsin ama kotayı aştıysan fayda etmez ayrıca 1 gb kota kime yeter hacı aşmadım diyorsun ama farkında değilsindir her gün 100 mb gibi artar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    pc ye yuklenen connect lite yazılımı 1 Gb ı her ayın 1 inde sıfırlamakta fatura kesim tarihin ne zaman? ayrıca aldıgın tarıhle fatura kesım tarıhı arasında kac gun var 30 a bolunup hesaplanıyor ılk hattı aldıgında.

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
Toplam Hit: 1103 Toplam Mesaj: 6