Vodafone Vodem Şikayetim Var
-
ben askerdeyken evdekiler vodafoneden vodem almışlar.peder tc kimliğiyle almış sadece, hiç biyere imza atmamış.taahhüt yapmadıgını soledi.bugun müşteri hizmetleriyle iptal için konustugumda 122 ile 135 Tl arasında modem parası ödemem gerektiği söylendi.bole bir sacmalık olabilirmi.zorla modem parasını istiyolar.Tüketici Hakem Heyetine gitmeyi düşünüyorum.sonuç alabilirmiyim?
bu konuda sıkıntısı olan tecrübesi yada bilgisi olan varmı?
-
İmza yok tamamda telefonda onay verdiyse oda sayılıyor diye biliyorum.Eğer oda yoksa bi bok yapamazlar.
-
Mustafa bunu yazdı
İmza yok tamamda telefonda onay verdiyse oda sayılıyor diye biliyorum.Eğer oda yoksa bi bok yapamazlar.
vodemi alırken adamlar kendi kafalarına göre taahhütü yapıstırıyolar.müşteri temsilcisinin bana solediği şey su onlar kendinden taahhütlü :D
müşteri hizmetlerinde ne cahil insanlar var -
saglam bir avukatın yoksa mıke mıke ödersin hocam.
ödememenin tek yolu var oda %100 sonuc degil.
yeterli performansı (çekim kuvveti olarak ) alamadıgını söyleyip dilekçe vereceksin kullanamadığına dair.
kabul ederlerse sözleşme iptal olacak.
Şimdiye kadar bize de imza atmadım , vsvs diyen çok oldu kimlik fotokopim diyen çok oldu.
inanki kasanın içinde bile 50 tane unutulmuş kimlik var hepsini aradım sadece 1 tanesi geri dönüş yapıp kimliğini aldı.
tahaddüt yaptırmassan modem vermezler tahaddüt vermişsiniz bir kere , imza yoksa bile telefonda sözlü tahaddüt verseniz oda sayılıyor.
-
tranceport bunu yazdıMustafa bunu yazdı
vodemi alırken adamlar kendi kafalarına göre taahhütü yapıstırıyolar.müşteri temsilcisinin bana solediği şey su onlar kendinden taahhütlü :D
müşteri hizmetlerinde ne cahil insanlar varkafalarına göre değil , modemi bedava vermişler , faturalı bu otomatimman tahaddüte dönüşüyor zaten hocam.
yani kimse kimseye beleş mal vermezden girebilirsin konuya :)
@edit
onlar kedinden tahaddütlü değildiği kullandıgınız paket. başlangıcı tahaddütlü zaten 1 veya 2 yıllık olarak.
PanxeR tarafından 07/Haz/14 01:05 tarihinde düzenlenmiştir -
hiç bir yere imza attırmadan eline vodemi verirlemi hocam,laf arasında kaynatıp 24 ay taahütü imzalattırmışlardır ki büyük ihtimalle imzaladığı için yapacak pek birşey yok.
2 ay önce bende vodafone dan vodem aldım,alırken belirttiler tahaaütsüz paketi ama genelde bildiğin üzere taahütlü paketi anlatıyorlar,işte taahütlüde tablet hediyeli falan filen
Nibun tarafından 07/Haz/14 01:57 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıtranceport bunu yazdıMustafa bunu yazdı
müşteri hizmetlerinde ne cahil insanlar varkafalarına göre değil , modemi bedava vermişler , faturalı bu otomatimman tahaddüte dönüşüyor zaten hocam.
@edit
onlar kedinden tahaddütlü değildiği kullandıgınız paket. başlangıcı tahaddütlü zaten 1 veya 2 yıllık olarak.
tüketiciyi yanıltarak iş yapıyolar.sahtekarlıktan başka bişi dil
-
tranceport bunu yazdıPanxeR bunu yazdıtranceport bunu yazdıMustafa bunu yazdı
@edit
tüketiciyi yanıltarak iş yapıyolar.sahtekarlıktan başka bişi dil
hocam öyle yada böye bu iş bir pazarlama , ttnet de evleri arayip daha az ödeyin diyerekten insanların kanına girip 1 -2 yıllık tahaddütleri çakıyor sonra bir problem oldugunda çık çıkabilirsen, etme bulma dünyası.
ister avea ister vodafone ister superonline ister smile adsl fark etmez yada d smart bir şekilde size bir paketleri pazarlamak durumundalar , ki para kazanabilsinler.
o bu değilde digiturk ü iptal ettirmek baya zor. fax max bilmemne.
not : hocam yanliş anlama sana haksızsın demiyorum , sonuna kadar haklısın tabiki.
PanxeR tarafından 07/Haz/14 21:47 tarihinde düzenlenmiştir