folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vodafonedan Alınan İphoneda Avea Hat Kullanma (Yardım)

Vodafonedan Alınan İphoneda Avea Hat Kullanma (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

selam müridler,

istiklalde yeni açılan saturnden alındı cihaz. bi numara vermişlerdi arayıp imei numarası söylerseniz avea hattınızı kullanabilirsiniz diye fakat kaybettim. numarayı bilen var mı acaba? cihazı vodafone getirmiş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hocam telefoncularda simlock yaptırabilirsin, bir sor istersen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek
    hocam onu bilmemde saturn cok iyi bir firmadır :D

Bauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Vodafone'nun böyle gıcık bir uygulaması var blackberry ve iphone cihazlarına kilit koyuyor vodafone'dan başka hat takınca çalışmıyor 444 0 542  arayıp müşteri hizmetlerini kilidi açtırmanız gerekiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

444 0 542 artık kullanılmıyor. başka bir numara verdi 0 542 444 0542 sanırım. bunu arayınca da operatore bağlanamıyorum bir türlü. hep banttan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

iphone da sim kilidi yoktu diye hatırlıyorum ama gündüzleri vodafone müşteri hizmetleri genel olarak aksamlara göre daha az yogundur

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

444 0 542 artık kullanılmıyor. başka bir numara verdi 0 542 444 0542 sanırım. bunu arayınca da operatore bağlanamıyorum bir türlü. hep banttan.

-----------------------------

• Talep ve şikayetlerinizi bildirmek için 0542 444 0 542'yi arayabilirsiniz.
    • Haberleşmenize engel olan teknik konularda destek almak için 05463542542'yi arabilirsiniz.
    • Sadece Vodafone hatlı cep telefonlarınızdan 7000'i veya 0542 444 0 542'yi arayabilirsiniz.
    • Yurt dışından +90 542 444 0 542*'yi arayabilirsiniz.

• *Bu aramalar özel servis hizmeti kapsamına girmektedir!

Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arama tarifesi (0542 444 0 542 veya 7000)*:

• Faturalı Hatlar için : KDV dahil, ÖİV hariç 29 KR / Arama Başı (Tüm vergiler dahil 35,14 KR / Arama Başı)
    • Faturasız Hatlar için : Tüm vergiler dahil 40 kuruş / Arama Başı

* Vodafone hattınızdan diğer alan kodları ile çevrilen müşteri hizmetleri numaraları (Ör: 0212 444 0 542) 
    arama başı ücretlendirme kapsamında değil, sabit hat arama yönü üzerinden ücretlendirilir.

Vodafone Haberleşmenize engel olan teknik çağrılar sesli yanıt sistemi arama tarifesi (546 3 542 542)

• Faturalı ve Faturasız Vodafone hatlarından ücretsizdir.
    • Diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan arandığında kendi operatör'lerinin Vodafone'a doğru arama tarifesinden ücretlendirilir.

http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

eyvallah sağol

Toplam Hit: 2105 Toplam Mesaj: 8