Vodafone'dan Telefon Almak ?
-
Hocalar hattım faturalı vodafone zaten şuanda telefon almak istiyorum ama taksit imkanı olması için vodafone ile almak istiyorum
sizce ne kadar doğru ve mantıklı ?
şu seçenek hoşuma gitti tavsiyeniz nedir ?
http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/liste?go=eshopBasket.showBasket&itemId=571D6E60-C247-11E3-8A460022195BA3CC
-
Şuan bizde (turkcell) s5 çok avantajlı vade farkını kendi ödüo ayda 88 TL Ye alabilirsin
Meral ettiğin bişi varsa haber et
Turkcell hattım yok diye üzülme finansbsnk sorgusu ile yine yeni hat çıkarıp cihazı hemen verebiliyoruz
Yanına Turbo interneti 4 GB(41mbps) 500dk her yöne 1000 SMS veririz 49 Tl oh be dersin
PanxeR tarafından 04/Eyl/14 10:50 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
Şuan bizde (turkcell) s5 çok avantajlı vade farkını kendi ödüo ayda 88 TL Ye alabilirsin
Turkcell hattım yok diye üzülme finansbsnk sorgusu ile yine yeni hat çıkarıp cihazı hemen verebiliyoruz
Yanına Turbo interneti 4 GB(41mbps) 500dk her yöne 1000 SMS veririz 49 Tl oh be dersin
kaç ay?
-
TheKorsans bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
kaç ay?
İster 12 ister 24
88 TL 24 ay fiyati
-
Piyasa fiyatndan her zaman pahaliya gelir telefon ama iste taksit olmasi vs cazip kiliyor .
-
Enpara'dan kredi çekip alın daha mantıklı.Pek faiz binmiyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Bizde 24 ay a 2000 yerine 2100 TL oluyor enpara da krediye bakmadım daha lazım olmadı :)
-
finans bank le gittigidiyorda alışveriş yaparsan 20-25 tl masrafla taksitlialılşveriş yapabilirsin devam ediyorsa tabi
http://forum.donanimhaber.com/m_81856142/mpage_267/tm.htm
-
PanxeR bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Bizde 24 ay a 2000 yerine 2100 TL oluyor enpara da krediye bakmadım daha lazım olmadı :)
Turkcell'den almak daha mantıklı