Vodem [ Takas ]
-

yukarıda resimlerini görmüş olduğunuz vodem, herhangi bir avea jet modem ile takaslıktır. Vodemin herhangi bir sıkıntısı yoktur.
Teknik Öz: http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/vodem-internet-cihazlari/k3773-vodem
-
vodafone'un modemleri avea kartlarla çalışıyor hocam bildiğim kadarıyla. En azından bendeki e160e modem turkcell ve avea hat ile denemelerimde sorunsuz çalıştı. Sadece huwai'nin resmi sitesinde Mobile Partner diye bir program var onu indirip avea internet ayarlarını el ile girmen lazım.
-
DrKill bunu yazdı
vodafone'un modemleri avea kartlarla çalışıyor hocam bildiğim kadarıyla. En azından bendeki e160e modem turkcell ve avea hat ile denemelerimde sorunsuz çalıştı. Sadece huwai'nin resmi sitesinde Mobile Partner diye bir program var onu indirip avea internet ayarlarını el ile girmen lazım.
aynen. vodafone mobile connect yerine huawei mobile partner kullanirsan rahatca avea hattin tanincaktir haci.
vodafone ne telefonlarina ne de vodemlerine sim kilit koymuyor.
bendede e160e var.
-
DrKill bunu yazdı
bir kere denedim yapamadım. iyice ayarlarını bozmak istemedim. olurda biri değiştirmek isterse değişiriz dedim. değişen çıkmassa perti çıkaana kadar denerim
-
bende avea var degistirebilirim
modemin tam markasini modelini ve garanti / fatura durumunu yazabilirmisin ?
bende avea markali zte mf190 var.2 yil telpa garantili
-
direk satıyorsan pmle
-
Bizde boşta duran avea jet var ama hat yok içinde İstanbul'daysan vereyim hocam.