Voip Server Ve Sistemi Hakkinda Bilgisi Olana İs Teklifi
-
Voip server sistemleri hakkinda bilgisi olana guzel bir is teklifim war..
ben su anda amerikadayim buradan diger ulkeleri aramak icin telefon karti alip ariyorsun bu sistemi biraz gelistirmeyi dusunuyorum bir alt taban hazirlamak icin yardima ihtiyacim war agustosun 23 unde tr ye gelecegim.yaklasik 2 ay kalmayi dusunuyorum bu sure icerisinde konusup (real olarak)birseyler yapmayi dusunuyorum ucret olarak simdilik birsey soylemiyorum egerki sunulan teklif guzel olursa fiyati anlasiriz....cevaplari bekliyorum muritler....
-
voip server kurdum 2kez.döküman bulup kendinde yapa bilirsin
-
Tam olarak düşündüğün nedir hocam? pm ile ulşaırsan konuşalım ya ciddi bir gelecekte bekleme bence bu konuda..
-
Sanal_Lord_28 bunu yazdı:
-----------------------------
ben su anda amerikadayim buradan diger ulkeleri aramak icin telefon karti alip ariyorsun bu sistemi biraz gelistirmeyi dusunuyorum bir alt taban hazirlamak icin yardima ihtiyacim war agustosun 23 unde tr ye gelecegim.yaklasik 2 ay kalmayi dusunuyorum bu sure icerisinde konusup (real olarak)birseyler yapmayi dusunuyorum ucret olarak simdilik birsey soylemiyorum egerki sunulan teklif guzel olursa fiyati anlasiriz....cevaplari bekliyorum muritler....
-----------------------------Hocam üzgünüm konunun içeriğiyle alakasız olacak ama;
eğer ulaşması çok zor değilse gelirken bana vicodin getirsen, ücretini şimdi yada buraya geldiğinde aktarabilirim hesabına:)))
-
Voip sunucusu kurmak sorun degil de sen bunu ne için kullanıcaksın ve elinde ne kadarlık bir sermaye var.Bunlarda önemli belirtirsen belki insanlar daha çok ilgilenebilirler.
-
sandman bunu yazdı:
Voip sunucusu kurmak sorun degil de sen bunu ne için kullanıcaksın ve elinde ne kadarlık bir sermaye var.Bunlarda önemli belirtirsen belki insanlar daha çok ilgilenebilirler.
-----------------------------simdi hocam burasi amerika burada sermaye sikintisi olmaz credi durumun saglamsam cok guzel paralari cikarabilirsin benim burada ki yapmak istedigim (reklam amacli atmiyorum bu linki sadece kendimi anlatabilmek icin yapioyrum)http://www.dunyatelekom.com/index.html
buraya baktiginda buradaki numarayi sen kendi cep telefonundan aradiginda adamlar senin telefon numarani kaydetiyooo ve sen o numrayi aradikdan sonra istedigin her yeri arayabiliyorsun ben sadece yapmak istedigim biraz daha bu dunya telekomyu gelistirmek bu kadar bunun biraz daha gelismisini yapip acilmak.
kendim yapma konusuna gelince onceden pc ile ugrasmaya cok fazla vaktim wardi ama simdi bu kadar fazla yok ve eksik oldugum cok bilgi war bunlari toprlamam bunu duzene koymama bana cok zaman kaybi olacak onun icin ucretli yardim ariyorum...
-
gkhn759 bunu yazdı:
Sanal_Lord_28 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam üzgünüm konunun içeriğiyle alakasız olacak ama;
eğer ulaşması çok zor değilse gelirken bana vicodin getirsen, ücretini şimdi yada buraya geldiğinde aktarabilirim hesabına:)))
-----------------------------hocam yapabilecegim birseyler warsa ne istedigini link olarak atrarsan eger ki imkanim olursa yardimci olmaya calisirim ama pm rica ediyorum
-
hocalar kimseden yanit yokmu cevap ariyorum yardimci olabilecek arkadaslar....
-
alt yapı ve başlangıçta nakit sermaye gerekli
türkiyede hangi sehre geliorsun izmirse buluşup anlatayım tabi detaylı planlama olmadan sadece fikir aşamasındaysa sana ileriye dönük iyi paraya patlayacaktır.
2000 dolardan milyonlarca dolara kadar gidersin tabe hizmet edecegin yerede baglı.Cok Deneyimli degilim ama bildiklerimi anlatırım.