folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Voip Ücretsiz Veren Site?? Varmıbilen



Voip Ücretsiz Veren Site?? Varmıbilen

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2008
    Erkek

    mürid kardeşlerim cebi veya evi aramam lazım ücretsiz voip hizmeti veren nersi var? kısıtlı olsun sorun değil küçk bi işim var

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek

    Sürekli internet varsa Skype işini görür. Eğer  arayacağın ve aranacağın yerde karşılıklı olarak internet erişimin varsa skype den skype ye arama ücretsizdir ve sınırda yoktur. Cebi veya sabit de arayabilirsin ama skype den kotör alman gerekir. Ücretsiz voipler bilgisayar veya santral isterken skype nin cebe yüklenen yazılımları hatta masaüstü telsiz telefonları bile vardır. Bende grundig marka gtd 1000 var. Bunu kullanıyom. Grundıg'i arçelik satın aldı. Tüm arçelik bayilerinden alabilirsin. 180 lira.

    Bir başka yol eğer evinde sabit hat varsa internet üzerinden aramalarda türk telekom aylık 1000 dakika ücretsiz veriyor.Yani ayda 1000 dakika bedava evi arayabilirsin. Bu hizmeti bazı marka telefonlar mesala iphone gibi sağdece wi-fi den veriyor ve 3G ye kapalı. Bazılarıda ise bu kısıtlama olmuyor. Bunun için cebe bir yazılım yüklüyorsun ama yazılımlar sağdece iphone veya windows mobile kullanan telefonlarda çalışıyor. Bunada kolaylık var. Süper bir telefon veriyor türktelekom. lg nin telefonu ve yazılımda yüklü 30 lirax18 ay ödüyorsun ki telefonun piyasa değeri bundan aşağı değil ama üzerine 1000 dk. arama yazılımı yüklü geliyor. Bu telefonda wi-fi den çalıştığını biliyom ama bu 3G den çalışıyormu sorman gerek. Bunu alabilmen için sabit hat abonesi olmak lazım. Bende sabit hat yok vermediler bana a.q. Türk telekom bayilerine git. Her şeyi anlatıyorlar ama fazla teknik konuya girme, trene bakar gibi bakıyorlar.

    Bu arada wi-fi derken kablosuz ağları kastediyom. Hani evlerde,kafelerde, bazı yurtlarda ki kablosuz ağlar bu sınıfa girer.

     

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2008
    Erkek

    eyw. kardeşim sağolasın bilgiler için

     

Toplam Hit: 811 Toplam Mesaj: 3