folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Voipwise Kullanan, Mantigini Bilen Varmi?

Voipwise Kullanan, Mantigini Bilen Varmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    arkadaslar voipwise ile turkiyedeki sabit hatlari ucretsiz arayabiliyormusuz, kullanan ve programin kurulumunu calisma prensibini anlaticak arkadas varmi ?

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Kullandım arkadaşım birkere ses kalitesi çok kötü ikincisi ise mesaj veya konuşma yapmak için kredi kartınla kontör alıyorsun ve bunda da konuşurken acaip geçiriyorlar örnek olarak söyliyim mesaj 0.05$ ise yada avro ise bu zamanla 0.1 ,0.2 gibi rakamları buluyor bence kasma hiç. 

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

Woip Raider kullanıyoruz + satışını yapıyoruz.. bu nasıl oluyo .. aynen şu aşağıda anlatılan gibi;

önce Usb baglantılı bildiğiz ahizeli telefonu alıp takıyosun pc ye..üstüne Voipraider i kuruyosun fln fln buraları gectik

hesab acıyosun kendine 10 dolar yatırıyosun ve 3 ay ücretsiz konusuyosun.. Ses kalitesi normal telefonla eşdeğer diyebilirim..

3 ay ücretsiz derken şunları belirtmek gerekiyo.. bu yatırdıgın 10 dolar sadece cep telefonunu ararsan azalır.. dakikası 0.13 cent yaklasık 15 kuruş fln yani.. hic bi sekilde sehir icine para ödemezsin..3 ay bitince tkrr 10 dolar yüklersin bunun gibi işte..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

Peki modemde herhangi bir ayara gerek varmi bunun icin

modemin voip desteklemesi mi lazim?

usb telefon olmadan mikrofonla bu isi yapabilirmiyiz?

sesi kolonlardan alip karsiya mikrofonla versek?

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Ya arkadaşım alma yaaaaaaaaaa bir işe yaramaz ben kullandım konuşma ücretleri paran azaldıkça artıyor mesaj ücretleride aynen ya beni dinle kazık işler bunlar afedersin ben ilk defa netten kazık yediğimi hissettim oda bu voip olayından :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

modemle alakalı bişey yapmana gerek yok..

telefon kullanıyosan voip raider in ayarlarından hoparlörü ve mikrofonu usb telefon olarak ayarlıcaksın.. yada her ne kullanıyosan onu baska bişeye gerenk yok

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya arkadaşım alma yaaaaaaaaaa bir işe yaramaz ben kullandım konuşma ücretleri paran azaldıkça artıyor mesaj ücretleride aynen ya beni dinle kazık işler bunlar afedersin ben ilk defa netten kazık yediğimi hissettim oda bu voip olayından :D

alacakların NetBABA yı dinlemeleri gerekir gerçekten kazık işler bunlar : (

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı:

hoca 1 aydır kullanıyorum çokta memnunum (Voipraider)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ortada kaldim simdi

bir kesim var memnunum diyor

bir kesim kazik yedim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Bizim ofistede VOİPRAİDER kullanıoruz :B bazen sesde yamukluk oluo ama genelde iyi ve gayet ucuz.. memnunuz yani :D işe yaarıore  bi de tek sıkıntımız bi kaç tane daha lasım voip raider telefona :F istanbul gibi bi yerde bulamıolar mk :B varmi bildiiniz satan eden ?

Bizim dalga bu http://www.voipraider.com/en/index.html 
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

bu programda phone2phone ozelligi varmi?

programi yukledim ama oyle bi ozellik yok gibi, sayfasinda var gibi gozukuyor ama anlayamadim.

kredisi olan biri, phone2phone varmi soyleyebilirmi?

webcalldirect kullaniyorum, hic olmadi onu birakir bunu kullaniriz ;))

tesekkurler simdiden.

nox...!
Toplam Hit: 1680 Toplam Mesaj: 11