Vokal Prosesörü Kullanan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Merhabalar;

Aranızda vokal prosesörü kullannan varmı ? varsa nasıl bir etkisi oluyor ?

Bildiğim kadarıyla bazılarında gitar akoruna göre kendisi detone olmayı engelliyor sesi bir üst notaya yada aşşağıya çekebiliyor. bunun dışında arkaya back vokal atayabiliyor :D şimdi bu kadar özellik olunca sesi kötü bir adamda çıksa büyük fark yaratırmı yaratırsa hangi model hangi marka.

bu arada kendim için değil ben bass gitaristim :D müzikle uğraşan varsa istanbulda toplanıp belki birşeyler yapabiliriz (tbt ye özel bar toplantısı gibi :D )

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Yok hocam sana profesyonel bir açıdan anlatayım geçen hafta derste tartıştık hocayla normalde kompozisyon okuyorum ama seçmeli olara ses teknolojilerinide alıyorum. Olya şu yapaylık oluyor , sesin cok kotuyse o tür programla düzeltemezsin bide şu var sesini düzeltecek kadar bilginin olması içinde iyi müzik teorisi bilip iyi frekansları kulağının tanımlayıp ses üzerinde uygulayabiliy olman lazım ancak detone veye sürtone gibi entonasyon hatalarını tabiki giderebilirsin hatta fazla fark olmadan başka tona transpoze bile yapabilirsin ama yine yapaylık olur. yapaylık olmasın diyorsan nota bilgisi + armoni bilgisi + kulağının frekansları iyi anlaması + büyük tecrübe ve en önemli bir etmen daha elindeki ekipman bizim rapcilerdeki gibi saçma olmucak kendinde işlemcili olan mixerler olcak suan alkollüyün pek net olmamış olabilirim özelden mesaj at yarın incesini anlatayım

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı

Yok hocam sana profesyonel bir açıdan anlatayım geçen hafta derste tartıştık hocayla normalde kompozisyon okuyorum ama seçmeli olara ses teknolojilerinide alıyorum. Olya şu yapaylık oluyor , sesin cok kotuyse o tür programla düzeltemezsin bide şu var sesini düzeltecek kadar bilginin olması içinde iyi müzik teorisi bilip iyi frekansları kulağının tanımlayıp ses üzerinde uygulayabiliy olman lazım ancak detone veye sürtone gibi entonasyon hatalarını tabiki giderebilirsin hatta fazla fark olmadan başka tona transpoze bile yapabilirsin ama yine yapaylık olur. yapaylık olmasın diyorsan nota bilgisi + armoni bilgisi + kulağının frekansları iyi anlaması + büyük tecrübe ve en önemli bir etmen daha elindeki ekipman bizim rapcilerdeki gibi saçma olmucak kendinde işlemcili olan mixerler olcak suan alkollüyün pek net olmamış olabilirim özelden mesaj at yarın incesini anlatayım

çok güzel yanıtlamışsınız hocam. ayrıca derslerinizde başarılar dilerim.

Toplam Hit: 625 Toplam Mesaj: 3