Vpn Alacağım Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Forumda vpn hakkında açılmış her başlığı inceledim yakın tarihli. Tryvpn, nordvpn vs.. Ulan nord vpn hacılanmış şifre kullandık hala bi bağlanıyor 10 bağlanmıyor e bunların hepsi böyleyse neden para vereyim ? Nordvpn den server seçerken aldığım hata 20tane server var zaten programda 1 tanesi,2 tanesi bağlanıyor o da stabil değil 10dk sonra o serverda aşağıdaki hatayı vermeye başlıyor opera vpn gündüz saatleri çok yavaş olmasa alayından iyi bence. Ne tavsiye edersiniz?

İnternet bağlantısı yok

İnternet bağlantısı yok

Aşağıdakileri deneyin:

• Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma
    • Changing DNS over HTTPS settings
    DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET

Check your DNS over HTTPS settings

Go to Opera > Preferences… > System > Use DNS-over-HTTPS instead of the system’s DNS settings and check your DNS-over-HTTPS provider.

< class="web-search" style="margin-top: 24px; margin-bottom: 24px; display: flex; justify-: space-between; width: 410px; border-radius: 8px; -shadow: rgba0, 0, 0, 0.24 0px 10px 20px -8px; min-height: 40px; : relative; -: initial !imant; -: initial !imant; -size: initial !imant; -repeat: initial !imant; -attachment: initial !imant; -origin: initial !imant; -clip: initial !imant;">
    < class="web-search-" style="margin: 0px; padding: 0px; color: #0a0a0a; font-size: 16px; line-height: 1.35; font-family: 'Segoe UI'; border-top: 0px; border-right: none; border-bottom: 0px; border-left: 0px; width: 294px; border-radius: 0px; -shadow: none;" spellcheck="false" autocomplete="off" name="q" ="text" value="www.torrentleech.org" autofocus="" />

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

seed4.me kullanıyorum bi ara limit arttırma kuponu ile de 5-6 yıllık aldım en sık fransa lokasyonunu kullanıyorum memnunum google captcha'ya da düşmüyor kolay kolay. Tavsiye ederim. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emircan
    Emircan's avatar
    Erkek

En iyisi suan icin Nord paraya kiyip sadece senin kullanacagin bir hesap alirsan sorun yasayacagini sanmiyorum. Ben oyle yaptim, tv (mi box), mac, telefon hepsinde rahatca kullanabiliyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

seed4.me kullanıyorum bi ara limit arttırma kuponu ile de 5-6 yıllık aldım en sık fransa lokasyonunu kullanıyorum memnunum google captcha'ya da düşmüyor kolay kolay. Tavsiye ederim. 

aynen <2

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

$5 VPS alıp wireguard kur geç

Ya da ipvanish ile şansını dene.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Yorumları bekleyemedim privatevpn aldım, piyasadan 2dolar daha pahalı aylık ücret bazında ama torrentleech'te 2aylık vip veriyordu anlaşmalılarmış sadece torrentleech'e aylık vip almak zaten 10 euro'ya denk geliyordu mantıklı geldi aldım, başta bu da aynı şeyi yapıyordu hiç bir servera bağlanmıyor falan baktım programla olacak gibi değil denetim masasından vpn bağlantısı kurdum server adresi ve şifremi girerek ve sonunda stabil ve hızlı bir şekilde vpn kullanmaya başladım operanın vpnsinin en hızı olduğu nzamandilimindekilerden bile daha hızlı bir vpn programda kullanmadığım için bağlantı, koptu vs gibi bildiri almıyorum sanki hiç vpn yokmuş gibi arka planda o işini görüyor ve ben onu hiç görmüyorum şimdilik oldukça memnunum bir tek programdan bağlanamadığımı söyleyince loglarınızı atarsanız inceliriz dediler ne sorununuz olduğuna bakarız diye attım logları size detaylı bir mail atıcaz dediler anında bir çözüm olmadı yani destekleri tırt geldi biraz..

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Bu soru o kadar çok soruldu ki, bir vps alıp, openvpn den1$ üyelere satsam köşe olurdum :)

Şöyle bir alternatif koyayım: https://www.youtube.com/watch?v=wtIvjwzIoXo

< ="//www.youtube.com//wtIvjwzIoXo" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen">

cukurova tarafından 10/Eki/20 20:12 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1098 Toplam Mesaj: 7
vpn ücretli nord vpn