folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder VPN Bağlantısı Kuramıyorum Yardım Lütfen!!!

VPN Bağlantısı Kuramıyorum Yardım Lütfen!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benim kaldığım yurtta internete lan kablosuyla bağlanıyoruz. Lan kablosunu bilgisayara taktığım anda ağdaki bütün bilgisayarları görüyorum ve Vista kullanıyorum bundan 3 hafta öncesine kadar bir sorun yoktu VPN ayarlarını yapıp kullanıcı adım ve sifremle internete bağlana biliyordum ama şimdi ne olduğunu anlayamadığım bir sebepten bütün Vpn ayarlarım silindi ve daha da kötüsü yeni bir vpn bağlantısı kurmak istediğimde bilgisayar bağlanamadı uyarısı veriyor anlamıyorum kabloda sorun yok hardwarei tekrar silip yükledim ama birtürlü kablolu internet bağlantısını görmüyor. Lan kablosunun bilgisayara giriş yerindeki ışığı yanıyor. Bilgisayarımın modeli Acer ASPIRE 5920. uzun lafın kısası  ne yapmam gerekiyor sorun nereden kaynaklanıyor??? yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

vpn ayarlarini yanlis yapiyorsundur

veya firewall dan falan kaynaklaniyor olabilir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

firewall ları çoktan kaldırdım hala dewam ediyor sorun...

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
Toplam Hit: 1816 Toplam Mesaj: 3