VPS Hosting Ve Dedicated Servers Hakkında
-
hostgator baby hesabında %25 CPU sınırı varmış,
Reseller, VPS hosting ve Dedicated Server seçenekleri var, biraz inceledim fakat bunlarda CPU kullanımı ile ilgili birşey yazmıyor (yada ben görmedim), birşey anlamadım yani
%25 den fazla CPU kullanan biri ne yapmalı? (dosyalar için çok aşırı alana gerek yok tek sorun CPU)
-
Vps ve dedicated sunucularda sana saglanan cpunun hepsi senindir.
-
dedicated ve vps server olduğu için cpu senindir. istediğin kadarını kullanırsın bişey demezler
-
VPS'de de cpu limiti vardır.
Dedicated aldığında kasa senin olur bişeye karışamazlar :] trafik ve HDD 'ye karışırlar..
-
Tamamdır, az önce hostgatorde sefaya sordum :) vps de %25 dedicated server da %100 kullanım varmış
işine yarayanlar olur belki
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
Dedicated aldığında kasa senin olur bişeye karışamazlar :] trafik ve HDD 'ye karışırlar..
vpsedemi cpu sınırı koyuylar :S bu ne biçim mantıksızlık abi vps almanın manası ne ozaman reseller al aynı :S -
tolgasen bunu yazdı:
vpsedemi cpu sınırı koyuylar :S bu ne biçim mantıksızlık abi vps almanın manası ne ozaman reseller al aynı :S
-----------------------------vps te herzaman cpu limiti vardır sonuçta sanal server makine max 10 tane servera bölünüp satılıo bunlardan biri %100 cpu yerse 9 tanesine nolcak ?
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
vpsedemi cpu sınırı koyuylar :S bu ne biçim mantıksızlık abi vps almanın manası ne ozaman reseller al aynı :S
-----------------------------vps te herzaman cpu limiti vardır sonuçta sanal server makine max 10 tane servera bölünüp satılıo bunlardan biri %100 cpu yerse 9 tanesine nolcak ?
iyide bu makianlar bağımsız :Sedit: pardon virtuozzo ile bölünenler vpsdi
vds ile vpsi karıştırdım :D