Vps Tarzı Birşey Arıyorum Yardım Lazım
-
Merhaba Arkadaşlar
Hotfile, upoading.com, filesonic v.s benzeri sitelere upload download yapabileceğim
Uzak masaüstü ile bağlanıp Eposta, Winrar, Torrent v.s istediğim yazılımları kurabileceğim. Benim için önemli olan ve her yerden ulaşmam gereken dosyalarımı saklıyabileceğim.Yani kısaca bağlandığım zaman sanki kendi bilgisayarımı kullanıyormuş gibi istediğim şeyi yapabileceğim
Windows işletim sistemli olan,
Arşiv tutabileceğim tarzda bir vps, vds, sanal sunucu ( artık hangisi işimi görürse o olur çünkü saydıklarım arasındaki farkı bile bilmiyorum. Bu işlere biryerden başlamam lazım
Şimdilik 1 aylık deneme amaçlı almak istiyorum.Eğer kullanımda sorun çıkmazsa yıllık uzatablirimŞimdi ey muritler konuda uzmanların yardımlarını bekliyorum
-
r10 a bak haci. aylik ortalama 40 lira civari. 70 gb hdd felan.
-
kulandıgım vps nerden alınmıs bılmıyorum ama suraya bır bak hocam
http://www.kadeweb.com/vpslmts.php
trafık lımıtlerı yok ancak buyuk dosyaları rarlarken kasabılır ramları dusuk azcık
edit: bütçeye baglı hocam daha kıral vpslerde alabılırsın :D
-
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------
trafık lımıtlerı yok ancak buyuk dosyaları rarlarken kasabılır ramları dusuk azcık
-----------------------------Yukarıda belirttiğim şeyleri yapmama izin versin kullanmayı öğreneyim daha sonra daha iyisinide alırız sorun değil
denemek için bi alayın önce de :)
-
swordfish bunu yazdı:
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------Yukarıda belirttiğim şeyleri yapmama izin versin kullanmayı öğreneyim daha sonra daha iyisinide alırız sorun değil
denemek için bi alayın önce de :)
-----------------------------ben kendı vpseme kulanacagım tum programları kurdum kendı pcem gibi :Ddownload up vpssi alacaksın windows olması gerek yanı
-
Sakın Tr lokasyon alma ben aldım gına geldi . Yabancı şirketlerden Kirala ..
-
aLman bunu yazdı:
Sakın Tr lokasyon alma ben aldım gına geldi . Yabancı şirketlerden Kirala ..
-----------------------------ben sana vps açmayı unuttum la
-
Up-down için alacaksan zaten Türkiye olmaz çoğuda kabul etmez. Direk Amerika lokasyon alacaksın dostum yani almalısın. 35 tl den fazlasını verme 1gb ram fazlasıyla yeter sana.
-
yurtdışından tercih et kesinlikle ama
-
DevilKingtr bunu yazdı:
yurtdışından tercih et kesinlikle ama
-----------------------------bencede kesinlikle Türkiye tercih etsin up /down yapacaksa
-
r10 da güzel firsatlar var.
bi tanesi satiyordu. 39 tl. 80 gb hdd, 1 gb ddr3 ram.
1 makinada max 6-8 tane aciyordu. down ve up yapanlar icin harika idi. ama stok kalmadi. gelirse bende almayi dusunuyorum.
nicki hosttescili idi sanirim..