Vps'e İrc Server Kurma
-
arkadaşlar başlıkda yazdığım gibi vps aldım buna irc kurmak istiyorum vps CentOS buna zPanel kurdum irc dosyalarını nasıl aktarırım nasıl kurarım
nette araştırdım çok açıklıyıcı bilgiler elde edemedim yardım edecek ben kurarım diyecek varsa yardımlarınız bekliyorum
-
sanırım kurman gereken bu
http://www.unrealircd.com/
-
evet yüz yıl önce unrealircd kullanıyorduk win için.
linux içinde olması lazım yanlış hatırlamıyorsam servisler içinde anope epona gibi servisler vardı valla isimlerini yanlış hatırlıyor olabilirim.. emin değilim pek. -
Müsait olduğumda kurabilirim.
Unreal ircservices
Eggdrop falan :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Unreal ircservices
he işte aradığım mürit :D ben sana bilgileri pm ile geçerim holy uyarsa sen bi dürtü ver deli oldum linux ve komutlarla uğraşmayalu baya bi olmuş
-
DeTr bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Unreal ircservices
he işte aradığım mürit :D ben sana bilgileri pm ile geçerim holy uyarsa sen bi dürtü ver deli oldum linux ve komutlarla uğraşmayalu baya bi olmuş
Vps root bilgileri yolla.
Server adi ne olsun. Irc.taribat.com net org vs vs
Netadmin nick ve sifresi ne olsun.
Servera girişte hangi kanallar olsun.
Ek olarak Unreal ve ircservices olarak kurarim.
Ha botnet olayi dersen edit unreal kurulumu olur.
Normal unreal services botnet e zarar verir.
Neyse sen om at detaylari
-
HoLyCat bunu yazdıDeTr bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Unreal ircservices
Vps root bilgileri yolla.
Server adi ne olsun. Irc.taribat.com net org vs vs
Netadmin nick ve sifresi ne olsun.
Servera girişte hangi kanallar olsun.
Ek olarak Unreal ve ircservices olarak kurarim.
Ha botnet olayi dersen edit unreal kurulumu olur.
Normal unreal services botnet e zarar verir.
Neyse sen om at detaylari
Mesajınız HoLyCat Nickli Kullanıcıya Gönderilmiştir.
-
-irc.Detr.com- *** Looking up your hostname...
-
-irc.Detr.com- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
-
[IRC VERSION]
-
Welcome to the Detr.com IRC Network Holycat!Holycat@176.240.**.***
Your host is irc.Detr.com, running version Unreal3.2.3
This server was created Sun Mar 16 2014 at 16:02:34 EDT
-
irc.Detr.com Unreal3.2.3 iowghraAsORTVSxNCWqBzvdHtGpID lvhopsmntikrRcaqOALQbSeIKVfMCuzNHTGj
-
SAFELIST HCN MAXCHANNELS=15 CHANLIMIT=#:15 MAXLIST=b:60,e:60,I:60 NICKLEN=30 CHANNELLEN=32 TOPICLEN=307 KICKLEN=307 AWAYLEN=307 MAXTARGETS=20 WALLCHOPS WATCH=128 are supported by this server
SILENCE=15 MODES=12 CHANTYPES=# PREFIX=(qaohv)~&@%+ CHANMODES=beI,kfL,lj,psmntirRcOAQKVGCuzNSMTG NETWORK=Detr.com CASEMAPPING=ascii EXTBAN=~,cqnrR ELIST=MNUCT STATUSMSG=~&@%+ EXCEPTS INVEX CMDS=KNOCK,MAP,DCCALLOW,USERIP are supported by this server
-
There are 1 users and 0 invisible on 1 servers
I have 1 clients and 0 servers
-
Current Local Users: 1 Max: 1
Current Global Users: 1 Max: 1
-
* Holycat sets mode: +ix
ickServ is services@detr.com * Nickname Server
NickServ is using modes +oS
NickServ is connecting from *@detr.com
NickServ using services.detr.com Services for detr.com IRC Networks
NickServ is a Network Service
nickserv End of /WHOIS list.
ChanServ is services@detr.com * Channel Server
ChanServ is using modes +oS
ChanServ is connecting from *@detr.com
ChanServ using services.detr.com Services for detr.com IRC Networks
ChanServ is a Network Service
chanserv End of /WHOIS list.****************************************
#admin kanalına muhpir kurdum :)
Moduller :))
-irc.Detr.com- *** rmtkl - $Id: m_rmtkl.c,v 3.3 2004/08/30 13:55:54 angrywolf Exp $ (command /rmtkl) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** regexban - $Id: regexban.c,v 2.1 2004/07/12 21:54:19 angrywolf Exp $ (Extended ban type ~R (ban masks with regular expressions)) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** operjoin - $Id: operjoin.c,v 5.1 2004/03/23 19:56:37 angrywolf Exp $ (Join & sajoin override) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** Koruma - $Id: m_Koru.c Derleyen By CLaS$ (Koruma Modules.. By CLaS DeLiLeR.Net) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** netadmins - $Id: netadmins.c,v 1.8 2004/04/19 19:37:27 angrywolf Exp $ (Kill & ban protection for netadmins) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** ircops - $Id: m_ircops.c,v 2.3 2003/12/01 11:46:08 Salazar Exp $ (command /ircops) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** hideserver - $Id: hideserver.c,v 4.8 2004/04/05 07:25:04 angrywolf Exp $ (Hide servers from /map & /links) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** helpers - $Id: m_helpers.c, oluþum tarihi 30 Kasým 2004.Yazan Salazar Exp $ (/helpers komutu) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** defizzer - $Id: defizzer.c,v 1.1.2.2.2.1 2004/07/06 22:28:09 syzop Exp $ (de-Fizzer) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** clones - $Id: m_clones.c,v 1.8 2004/03/08 21:24:57 angrywolf Exp $ (command /clones) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** Www.Micbeatz.Com - $Id: bilgi.c,v Edited By DaNGeR_BOy Www.Micbeatz.Com (Sunucuya Giriþ Cýkýþlarý Kanal Giriþ Çýkýþ Mode ve topic Deðiþikliklerini Haber Veren Bir Modules) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** banlist - $Id: m_banlist.c,v 3.1 2004/09/25 14:01:21 angrywolf Exp $ (command /banlist) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** antirandom - v1.1 (Randomness detector) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** antimoon - v0.2 (MyMoon trojan detector by Syzop) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** m_antidccbug - v0.0.2 (Anti mIRC dcc exploit) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** adwords - $Id: adwords.c,v 6.9 2004/07/02 15:31:52 angrywolf Exp $ (anti-spam filtering) [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** commands - $Id: l_commands.c,v 1.1.6.6 2005/03/13 21:03:08 syzop Exp $ (Wrapper library for m_ commands)
-
-irc.Detr.com- *** cloak - $Id: cloak.c,v 1.1.4.3 2005/03/13 21:03:08 syzop Exp $ (Official cloaking module (md5))
-
-irc.Detr.com- *** User Privmsg Protection - v0.0.6 (ALyaSoft.Net Total Module Install Version 1.0) [PERM] [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** operpasswd - $Id: operpasswd.c,v 3.1 2004/08/06 13:52:47 angrywolf Exp $ (Failed OPER attempts notifier) [PERM] [3RD]
-
-irc.Detr.com- *** OperEkle - Ekle.c edit by ALyaSoft.Net (Oper.Conf duzenleyicisi) [PERM] [3RD]
-Holycat is HolyCat@NetAdmin.Detr.com * Tahribat.com
Holycat is using modes +iowghaAsxNWqvtp +kcfvGqSso
Holycat is connecting from *@176.240.**.*** 176.240.***.***
Holycat on @#Admin @#Opers @#Game @#Oyun @#Radyo @#Global
Holycat using irc.Detr.com wWw.Detr.com
Holycat is a Network Administrator
Holycat is available for help.
Holycat Sunucu Sahibi [Root Administrator]
Holycat has been idle 4mins 31secs, signed on Sun Mar 16 22:53:48
holycat End of /WHOIS list.Sunucu kurulmuştur.
hayırlı olsun..
HoLyCat tarafından 16/Mar/14 23:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Sağolasın Holy geç oldu bakıp yatıcam yarın akşam kurcalarım birde şunun dokumanını yaz böle hep senimi rahatsız edecez :D
-
DeTr bunu yazdı
Sağolasın Holy geç oldu bakıp yatıcam yarın akşam kurcalarım birde şunun dokumanını yaz böle hep senimi rahatsız edecez :D
hocam dokuman işi uzun sürer.
Sen ihtiyacın olan konuları buraya yaz elimden geldiği kadar yardımcı olurum.