Vps‘Ye Anti-Virüs Kurulamaması Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Arkadaslar vps aldim 1 tane. icinde sanirim virüs var..virüsleri silmek icin kaspersky kurayim dedim..Kurulmadi, isletim sistemleri uyusmuyormus :) server sürümünü denedim, gene olmadi.. vps yada datacenter kullananlar virüslerden korunmak icin hangi yöntemi deniyor ? vps yi kasmayacak ama virüslerden arındıracak bir anti-virüse ihtiyacim var. vps de win server 2008 kurulu.. tesekkurler simdiden :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

adama soyle vpsi sifirlasin haci ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

adama soyle vpsi sifirlasin haci ?

-----------------------------
    Sifirlatmadan ziyade baska bir yol yok mu ? :) icindeki virüslerde ben kullandiktan sonra oldu. virüslü vermedi yani :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

hacı zaten bi makinaya virüs girdiği zaman, sonradan antivirüs kurup temizlemek yalan.

söyle direk sıfırlasınlar. zaten artık vps dalgalarında uğraşmıyorlar format için 2-3 dk da kuruluyor yenisi.

ayrıca antivir denen dandik antivirüsü kullanabilirsin sıfırlamadan sonra. kasmas pc yi free dir ama dandiktir :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

aynen hiç uğraşma av ile format attır.

çoğu yer ücretsiz atıyor. en azından ayda 1 ücretsiz genelde

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

en iyisi dediginiz gibi format attirayim :)

Toplam Hit: 1130 Toplam Mesaj: 6