Vrs Üzerine Site Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Seedbox amacli bir vrs aldim bunu birde host olarak kullanmak istiyorum.Domain adresim var.Sadece siteyi nasil yaparim pek anlayamadim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

vpsde ücretsiz plesk yada cpanel vs bir hizmetin varmı?

genellikle vpsler için bu hizmetleri veriyorlar eğer varsa cpanel / plesk kurulumunda ayarlarında vs yardımcı olabilirim

edit:vrs ne ya :/

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

vrs ile vps ayni sey sanirim. cpanel ve plesk var üzerinde evet yardimci olabilirmisin??

Vrs icin su yaziyor:

VRS-Server ürün grubumuzla Webhosting ürünleri ve Kiralık Sunucu ürünlerimizin arasindaki boşluğu kapatıyoruz. VRS-Server aldığınızda size kiralık bir sunucudan yer kiralanır. Küçük çapli çalişmalar için ideal bir seçenektir...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

paduwan bunu yazdı:
    -----------------------------

vrs ile vps ayni sey sanirim. cpanel ve plesk var üzerinde evet yardimci olabilirmisin??

Vrs icin su yaziyor:

VRS-Server ürün grubumuzla Webhosting ürünleri ve Kiralık Sunucu ürünlerimizin arasindaki boşluğu kapatıyoruz. VRS-Server aldığınızda size kiralık bir sunucudan yer kiralanır. Küçük çapli çalişmalar için ideal bir seçenektir...

olurum hocam

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Herseyini yaptim ayarladim haci ama su nameserver olayini bir türlü anlamadim.Plesk 9.2.3 kullaniyorum Dns zone'a giriyorum.Add a record diyip NS'yi secerek ns1.siteadi.com ve ns2.siteadi.com yaratiyorum daha sonra yine add a record diyerek bu sefer A'yi secerek ip adreslerini yaziyorum.Ama olmuyor.A recordunda yazarken ns1 ve ns2 ekledim yine olmadi.

Asagidaki linkteki mesajda eleman süper anlatmis herseyi yapiyorum ama 10. maddeden itibaren söyledikleri seyler bende yok orda kitlenip kaliyorum.Sanirim ns'leri kaldirip tekrar koymam gerekli ama nasil??

http://www.jaguarpc.com/forums/showthread.php?t=16749

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

paduwan bunu yazdı:

Cpanel ve plesk var :)

The king is bleeding.
Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 6