Vs 2005 Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

slm benim bir sorununvar şimdi bende vs 2008 yüklüydü ben onu kaldırdım vs 2005 kurdum proğram calışıyor ama

derleme yapınca

baglama işleyici gecersiz yazıyor

bunu nasıls çözebilirim ben

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    büyük ihtimal vsnin 2008 versiyonunda bazı dosyalar kaldı ve 2005 ile çakışma oldu.2005 de o dosyaları tanımadığı için hata vermiş olabilir. Yada 2005 de eksik dosya yükleme söz konusu

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bu bu olayı nasıls çözebilirm

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    aklıma şöyle birşey geliyor öncelikle. visual studio 2008 i kur ve profesyonel uninstaller programlarından birini kullanarak kaldırabilrsin (your uninstaller) sonra vs 2005 i tekrar kur ve dene. Eğer işe yaramıyorsa büyük ihtimal 2005 cd/dvd de sorun vardır.Yenisini temin etmen gerekir

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

öyle yaptım olmadı  başka yolu varmı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    cd dendir hoca başka bi yolu yok yanii. İstersen başka bir windows kur orda kurmayı dene..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

ok saol

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam vs 2005 de .net 2.0 var

vs 2008 de .net 3.5

doğal olarak .net 3.5 ile derlenen bir proje/program , .net 2.0 kullanan (vs 2005) de çalışmaz :)

yapacak bişi yok, projeyi vs 2008 de oluştururken .net 2.0 seçseydin çalışırdı...

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

aga sen konuyu anlmnamassın şimdi vs 2005 kurulu ok

ama basit bir işlem yapalım bir buton

ve MessageBox.show("deneme");

diyelim run diyorsun ve hata mesajı veriyor 

net 1

net 2

net 3 /3,5

hepsi yüklü bende sadece proğram derlemede sorun yapıyor sadece yazılımsal  şimdi ben 2005 kaldırdım yeniden kurayım dedim kuramıyorum 2008 de aynı sorunu cıkartıyor

dvd içindeki dosyayı göremiyorum nasıl oluyorsa dosyalar göstermiyor dvd nero ile iso kopyası alıyorum dosyaları rar açı öyle kuruyorum dvd raw da dosyalar önceden gözüküyordu şimdi gözükmüyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uz-i bunu yazdı:
    -----------------------------

aga sen konuyu anlmnamassın şimdi vs 2005 kurulu ok

ama basit bir işlem yapalım bir buton

ve MessageBox.show("deneme");

diyelim run diyorsun ve hata mesajı veriyor 

net 1

net 2

net 3 /3,5

hepsi yüklü bende sadece proğram derlemede sorun yapıyor sadece yazılımsal  şimdi ben 2005 kaldırdım yeniden kurayım dedim kuramıyorum 2008 de aynı sorunu cıkartıyor

dvd içindeki dosyayı göremiyorum nasıl oluyorsa dosyalar göstermiyor dvd nero ile iso kopyası alıyorum dosyaları rar açı öyle kuruyorum dvd raw da dosyalar önceden gözüküyordu şimdi gözükmüyo

-----------------------------

"proğram" ne abi sizin nası bi telafuzunuz var ya anlamıyorum...

silmişsin sanırım, neyse başka bir dvd den kurmayı dene arkadaşında dediği gibi...

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 10