VS 2013 & Devex Download ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhaba Arkadaslar,

Internetten indirecegim ama guvenmemek adina sizin kullandiginiz bildiginiz bir link sorayim dedim. Yeni kurulum yaptigim bir cihazima VS2013'u kurmayi dusunuyorum. normalde 2012 kullanmaktayim neden 13'e gecicem onuda bilmiyorum gerci :)

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Güncel olanın her zaman daha iyi olduğu kanısında olarak "Neden 2013 e geçeyim?" demek saçma geldi :)

www.kickass.to sitesinden indire bilirsin. Sitede çok sevdiğim bir fake sistemi var daha önce indirenler sahte ise işaretliyor. Gerekli aramayı yaptıktan sonra fake oranına ve yorumlara bak, aradığını muhakkak bulursun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Fuzulli bunu yazdı

Güncel olanın her zaman daha iyi olduğu kanısında olarak "Neden 2013 e geçeyim?" demek saçma geldi :)

Hocam inanmazsin bazi bankacilik DLL'leri yuzunden 2003'u bile kurmak zorunda kaliyorum :) 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 864 Toplam Mesaj: 3