folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücud Geliştermeyle İlgili

Vücud Geliştermeyle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

tahribatta bi konu açılmıştı bi çocuğun kas geliştirici kullanmadan önce ve kullandıktan sonraki hali vardı o linki verirmisiniz bi kaç sorum olacakta.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

vücud geliştirmeye gidiyorsan eğer sana kesinlikle ilaç kullanmamayı tavsiye ediyorum. ilaç sayesinde yaptığın kas tabiri caizse imitasyondur diyebilirim sporu bıraktıktan sonra o ilaç ile elde ettiğin tüm kaslar yağ olur vucudda sarkmalar olur vs. en iyisi normal bir program uygulayıp doğal yollar ile vucudu istediğin seviyeye getirmek. vucud geliştirme olayında uyku ve beslenme çok önemlidir spora başlamadan en az 2 saat önce yemek yemen gerekiyor.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

arkadaslar vücud gelistirmeyi bıraktıkdan 4-5 ay sonra o kaslar falan büyük ölcüde iniyor mu öle duydum ben

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar vücud gelistirmeyi bıraktıkdan 4-5 ay sonra o kaslar falan büyük ölcüde iniyor mu öle duydum ben

eğer hiç spor yapmazsan kaslar yağa dönüşüyor.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

eğer hiç spor yazmazsan kaslar yağa dönüşüyor.

Ooho ne anladık o işten o zaman :D Ben hayatım boyunca spor mu yapacam paso :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek

öyle değil. eğer steroids felan kullanırsan öyle olur. ama verimli ve ek besin almadan çalışırsan bıraktıktan sonra öyle balon gibi olmazsın.birde herşey ilaç değildir ve zaten onların adı ilac değil nutrition. cla gibi yağ yakıcı kullanman L carnitin gibi bir şey kullanman yağdan daha hızlı kurtulmanı sağlar ben bunları gnc biyoloğuna sorup kullanıyordum ve o da bana diğer nutritionları tavsiye etmiyordu mesela iğne kesinlikle yada testesteron basmayı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

vücud? doğrusu "vücut" olacak.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 7