folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücud Geliştirmek [Soru]

Vücud Geliştirmek [Soru]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    Merhabalar abilerim. 1 hafta önce belediyenin imkanından yararlanıp, kursa yazıldım. Fakat vücud geliştirmek hakkında terimleri hakkında bir bilgim yok. Hafta içi 1.30 saatlik bir vaktim var bınu en iyi şekilde değerlindirmek istiyorum. Yaş 17 fakat göbek önden gözüküyor, önce bunu halletmek istiyorum. En kısa sürede en iyi şekilde çalışmak istiyorum. Konu hakkında bilgili olan kişilerin yardımına ihtiyacım var. Aşırı bir gelişim göstermek istemiyorum. Sade bir sportif yapıya sahip olmak istiyorum. Kilom : 80 Boyum : 1.80 Dezavantajlarım : Düz tabanım, nefes problemim var tıkanmalar yaşıyorum. Not : Kesin bilgili olanlar yorum yaparsa daha iyi olur. Vaktim sadece 1.30 saat, hafta sonları kızılayda kursum var. Bir programım yok, hazır olarak sizde varsa kullanabilirim.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Her sabah öğütülmüş çörek otu yiyeceksin ardından elma sirkeli su ama bu sürekli yapacağın bir iş sonrasında kalorili besinleri ve kesinlikle içinde yağ içeren besinleri yemeyeceksin, her yere hızlı yürüyüşle gideceksin.

Göbek için, bisiklet 12 dk 4x10 mekik işte yarımdı, sadece ayakları havada tutmaktı, kelebekti bunları yap, twister'da 5 dk, geri kalanını, ağırlığa harcaya bilirsin, ama buda basit iş değil ağırlık yapmadan önce enerji için genelde lapa pilav yerler sen bu enerji bende var diyorsan yemeden yapacaksın ama bu sefer %90 boşa yaparsın, protein'de lazım ya 8 10 tane haşlanmış yumurta beyazı tulum peyniri vs yiyeceksin abanarak sporlardan 1 saat önce falan, yada protein tozu kullanacaksın kas yapmak istiyorsan bunlar şart.

+ Kısa ve az zamanlı koşuda yapabilirsin bu vücudu tümden şekle sokar.

İp muhakkak atla ama.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Her sabah öğütülmüş çörek otu yiyeceksin ardından elma sirkeli su ama bu sürekli yapacağın bir iş sonrasında kalorili besinleri ve kesinlikle içinde yağ içeren besinleri yemeyeceksin, her yere hızlı yürüyüşle gideceksin.

Göbek için, bisiklet 12 dk 4x10 mekik işte yarımdı, sadece ayakları havada tutmaktı, kelebekti bunları yap, twister'da 5 dk, geri kalanını, ağırlığa harcaya bilirsin, ama buda basit iş değil ağırlık yapmadan önce enerji için genelde lapa pilav yerler sen bu enerji bende var diyorsan yemeden yapacaksın ama bu sefer %90 boşa yaparsın, protein'de lazım ya 8 10 tane haşlanmış yumurta beyazı tulum peyniri vs yiyeceksin abanarak sporlardan 1 saat önce falan, yada protein tozu kullanacaksın kas yapmak istiyorsan bunlar şart.

İp muhakkak atla ama.

Çok teşekkür ederim, tek uymayan nokta var. Sirkeyi ve elmayı sevmiyorum. Aynı işi görücek başka bir besin var mı ? Klavyene sağlık hocam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

İp muhakkak atla ama.

Çok teşekkür ederim, tek uymayan nokta var. Sirkeyi ve elmayı sevmiyorum. Aynı işi görücek başka bir besin var mı ? Klavyene sağlık hocam :)

Çörek otunu o yüzden verdim, aç karnına sabah 1 yemek kaşığına yakın öğütülmüş ( Kırılmışta olabilir ) çok az su ile yutacaksın o yağ yakar, tok karnına yersen kilo yapar aç karnına yağ yakar öylede özelliği var :|

Sürekli vücudu zihinde tutar o yüzden dedim pilav yiyemeyeceksen çörek otu al ki her sabah enerjinide karşılasın, ama çörek otu günlük faidedir, yani sürekli yemeyip yada ara ara yediğinde bir şey bekleme.

Sirke sevmiyorsa bu yolu izle çörek otunu muhakkak yap.

Diğer dediklerimide yaptın mı kısa metrajlı, 6 ay 1 sene gibi bir zaman diliminde anlarsın faidesini ama kas yapacaksında, ne istiyorsun oda önemli onuda yap ön omuzdur deltoidsdir, biceps, triceps, trapez, karın kasıdır ( kütle ) baklavadır parçalayarak, şekilleri değişik yani :|

Meselâ ben trapezi hiç sevmem çalışırken trapez için hiç çalışmadım, genelde karın kası  ( Baklava ) Triceps, Biceps birde omuz için çalışıyorum.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    otocu bunu yazdı

Zeytun-i bunu yazdı

İp muhakkak atla ama.

Çörek otunu o yüzden verdim, aç karnına sabah 1 yemek kaşığına yakın öğütülmüş ( Kırılmışta olabilir ) çok az su ile yutacaksın o yağ yakar, tok karnına yersen kilo yapar aç karnına yağ yakar öylede özelliği var :|

Sürekli vücudu zihinde tutar o yüzden dedim pilav yiyemeyeceksen çörek otu al ki her sabah enerjinide karşılasın, ama çörek otu günlük faidedir, yani sürekli yemeyip yada ara ara yediğinde bir şey bekleme.

Sirke sevmiyorsa bu yolu izle çörek otunu muhakkak yap.

Diğer dediklerimide yaptın mı kısa metrajlı, 6 ay 1 sene gibi bir zaman diliminde anlarsın faidesini ama kas yapacaksında, ne istiyorsun oda önemli onuda yap ön omuzdur deltoidsdir, biceps, triceps, trapez, karın kasıdır ( kütle ) baklavadır parçalayarak, şekilleri değişik yani :|

Meselâ ben trapezi hiç sevmem çalışırken trapez için hiç çalışmadım, genelde karın kası  ( Baklava ) Triceps, Biceps birde omuz için çalışıyorum.

Pilavda ve çörek otunda sorun yok. Sadece sirke sorun hocam. Göğüs kası, karın kası ve birazda omuz bölgesi istiyorum hocam. Tekrardan klavyene sağlık.

Toplam Hit: 549 Toplam Mesaj: 5