folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder W3 / Xhtml Destegi Açısından En Saglam Html Editörü ?

W3 / Xhtml Destegi Açısından En Saglam Html Editörü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Sizce w3 standartlarini destekleyen, en kullanisli html editoru hangisidir? tavsiyelerinizi alalim.

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    abi kullandıgım iki editör var. frontpage ve dreamweaver. 95% frontpage 2003 kullanıyorum. ama frontpagede xhtml desteği yok. css desteği zaten sıfır. dw ise css yönünden cok sacmalıyo mesela bi textin rengini değiştirince onun icin bi class tanımlıyo baska bi text icin aynı şeyi yapmak istersen bi sınıf daha tanımlıyo vs. frontpage kullanıyorum, css ve html divlerini tek tek elle yazıyorum zahmetli ama temiz oluyo :) eğer bu kadar karıştırmadan yapabilcek editör bilen varsa bende faydalanabilirim :p

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Dreamweaver ve frontpage...

Dw de bazı şeyler cok sıkıntı oluyor, elle düzenlenmesi gerekiyor, Fpye kopyalayıp halledip geri dwye alıyorum,

Herşeyi editörle yapmaya calışırsan zaten rezil olur kod, cssini jsni herşeyini elle oturtmak gerekiyor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 3