W3 Hataları Nasıl Giderilir
-
Arkadaşlar bu konuda beni biraz bilgilendirmenizi istiyorum.W3 hataları çok fazla.Bunları düzeltmek istiyorum.Blogger platformu kullanıyorum.Ama nasıl ve nereden başlıyacağımı, nasıl yapacağı mı bilmiyorum.
-
bloggerde zaten çok oluyor &: şu hataları çok gördüm mesela düzeltmeye gerek yok diye pek elleşmiyorum
çünkü simple temalarda dahi bu sorunlar mevcut :) -
zone bunu yazdı
bloggerde zaten çok oluyor &: şu hataları çok gördüm mesela düzeltmeye gerek yok diye pek elleşmiyorum
çünkü simple temalarda dahi bu sorunlar mevcut :)306 Errors, 327 warning diyor hocam.Çok fazla geldi.Azaltmak istiyorum en azından.
-
Hocam eğer kodla kod üretiyorsan düzeltene kadar anan ağlıyo ve sana hiç bi +'sı yok (bana göre yani)
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam eğer kodla kod üretiyorsan düzeltene kadar anan ağlıyo ve sana hiç bi +'sı yok (bana göre yani)
arama motorlarıyla ilgili bir hede vardı etkilediği seo kasanlara sormak lazım...
RETRET tarafından 21/Oca/13 03:11 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdı
Ya ben yinede düzeltmek istiyorum.HAtasız bir temam olsun istiyorum.O yüzden bir yol gösterin bana.
-
Dostum seni çok iyi anlıyorum. İnsan tertemiz yemyeşil bir sorgu sayfası istiyor sitesinde. O Validated butonunu sitesine koymak istiyor insan. Ben de zamanında kafayı yemek üzereydim ama her şeyi çözdüğünde senden mutlusu olmuyor.
Sorduğun soru çok genel olmuş. Burada kimse sana şu şekilde giderilir diyemez. Her hatanın farklı sebepleri var. Ama çoğu aynı tarz sebeplerden oluyor.Yani 3xx hata gördün diye gözün korkmasın :) İngilizcen varsa zaten çoğu hatanın sebebini anlarsın. Yoksa da google iyi bir yol olabilir senin için.