W3 Hataları Nasıl Giderilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bu konuda beni biraz bilgilendirmenizi istiyorum.W3 hataları çok fazla.Bunları düzeltmek istiyorum.Blogger platformu kullanıyorum.Ama nasıl ve nereden başlıyacağımı, nasıl yapacağı mı bilmiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bloggerde zaten çok oluyor &: şu hataları çok gördüm mesela düzeltmeye gerek yok diye pek elleşmiyorum

çünkü simple temalarda dahi bu sorunlar mevcut :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı

bloggerde zaten çok oluyor &: şu hataları çok gördüm mesela düzeltmeye gerek yok diye pek elleşmiyorum

çünkü simple temalarda dahi bu sorunlar mevcut :)

306 Errors, 327 warning diyor hocam.Çok fazla geldi.Azaltmak istiyorum en azından.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam eğer kodla kod üretiyorsan düzeltene kadar anan ağlıyo ve sana hiç bi +'sı yok (bana göre yani)

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Hocam eğer kodla kod üretiyorsan düzeltene kadar anan ağlıyo ve sana hiç bi +'sı yok (bana göre yani)

arama motorlarıyla ilgili bir hede vardı etkilediği seo kasanlara sormak lazım...

RETRET tarafından 21/Oca/13 03:11 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Ya ben yinede düzeltmek istiyorum.HAtasız bir temam olsun istiyorum.O yüzden bir yol gösterin bana.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostum seni çok iyi anlıyorum. İnsan tertemiz yemyeşil bir sorgu sayfası istiyor sitesinde. O Validated butonunu sitesine koymak istiyor insan. Ben de zamanında kafayı yemek üzereydim ama her şeyi çözdüğünde senden mutlusu olmuyor.

Sorduğun soru çok genel olmuş. Burada kimse sana şu şekilde giderilir diyemez. Her hatanın farklı sebepleri var. Ama çoğu aynı tarz sebeplerden oluyor.

Yani 3xx hata gördün diye gözün korkmasın :) İngilizcen varsa zaten çoğu hatanın sebebini anlarsın. Yoksa da google iyi bir yol olabilir senin için.

Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 7